Oplev Nøddeknækkeren og kom bag scenen

Afrejse den 28. november
2 dages busrejse – pris pr. person fra kr. 2.995,-

Oplev Nøddeknækkeren og kom bag scenen

Oplev den fantastiske juleballet ’Nøddeknækkeren’ på Det Kgl. Teaters Gl. Scene og kom ind i et sitrende sceneri af drøm, trylleri og barnlig forventning. Et tidløst og grænseløst juleeventyr, der kommer fra Tyskland, men har taget hele verden med sig på sin rejse.

Der er eventyr for hele familien, når Nøddeknækkeren forvandler Gamle Scene til ren magi med imponerende piruetter, funklende stjerner, symfonisk musik for forførende eventyrstemning.

George Balanchines populære ballet har siden 1954 fortryllet børn og voksne verden over, og på Det Kongelige Teater bliver det ikke rigtig jul, før nøddeknækkeren bliver vakt til live.

Det forunderlige og sælsomme eventyr om den gådefulde nøddeknækker blev oprindeligt skrevet af den excentriske, tyske forfatter E.T.A. Hoffmann i 1816. I 1892 komponerede Tjajkovskij sin ikoniske musik til fortællingen, og den er med sine mange genkendelige, iørefaldende og fantasifulde temaer i dag et af de mest elskede værker i musikhistorien.

Dag 1
Efter opsamling kører vi mod Sjælland og hvor vi undervejs holder en kort pause, hvor vi nyder en lækker brunch. Herefter kører vi mod København og ankommer til vores hotel til check-in. Efter et kort stop kører vi til Det kongelige teater.

Vi nyder en tidlig middag og herefter begiver vi os til Det kongelige teater. Inden forestillingen tager vi på en temarundvisning, hvor vi mærker stemningen i huset før det går løs.

Vi følger husets rytme, og vi vises rundt både foran og bag scenen. Undervejs vil vi blive introduceret til den aktuelle opsætning af forestillingen.

Herefter skal vi overvære forestillingen, som begynder kl. 19.30 og efter to timers dejlig ballet, kører vi til retur til vores hotel.

Dag 2
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører en kort byrundtur i København hvor bussen stopper ved Nyhavn. Her er der er mulighed for at gå på julemarked eller tage en tur på Strøget.

Midt på eftermiddagen forlader vi København og kører retur til vores hjembyer.

Pris og info


Pris pr. person

Kr. 2.995,-     I delt dobbeltværelse

Kr.    295,-     Tillæg for eneværelse

Kr.      50,-      Fast busplads

Kr.      95,-      Ekspeditionsgebyr

Afbestillingsforsikring 8 % af rejsens pris

Rejsen indeholder

  • Buskørsel
  • 1 x overnatning med morgenmad
  • 1 x A-billet – Gulvplads
  • 1 x rundvisning bag scenen
  • 1 x Brunch (dag 1)
  • 1 x middag før forestilling
  • 1 x byrundtur i København.
  • Rejseleder


Opsamling

Kl. 08.00 – Aarhus v/Bilka, Agerøvej 1 – Oil Tankstationen

Kl. 08.35 – Afk. 57, Horsens Syd, Circle K

Kl. 09.30 – Fredericia, Rema 1000, Strevelinsvej

Kl. 09.45 – Afk. 58B. Middelfart, Rasteplads

Kl. 10.30 – Odense, Parkering Syd, Sdr. Hospitalsvej

Kl. 11.00 – Nyborg Banegård

Hjemkomst dag 2 ca. kl. 19.55 (Århus)

Ønskes der andet opsamling – kontakt GIBA Travel

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.

Ca. 8 dage før afrejse sendes informationer ud omkring turen. Billetterne uddeles i bussen på vej til København.