Juleballetten Nøddeknækkeren

Lørdag den 30. november
Pris pr. person fra kr. 1.675,-

Juleballetten Nøddeknækkeren

Oplev den fantastiske juleballet ’Nøddeknækkeren’ på Det Kgl. Teaters Gl. Scene og kom ind i et sitrende sceneri af drømme, trylleri og barnlig forventning.

Et tidløst og grænseløst juleeventyr, der kommer fra Tyskland, men har taget hele verden med sig på sin rejse.

Der er eventyr for hele familien, når Nøddeknækkeren forvandler Gamle Scene til ren magi med imponerende piruetter, funklende stjerner, symfonisk musik for forførende eventyrstemning.

George Balanchines populære ballet har siden 1954 fortryllet børn og voksne verden over og på Det Kongelige Teater bliver det ikke rigtig jul, før nøddeknækkeren bliver vakt til live.

Det forunderlige og sælsomme eventyr om den gådefulde nøddeknækker blev oprindeligt skrevet af den excentriske, tyske forfatter E.T.A. Hoffmann i 1816. I 1892 komponerede Tjajkovskij sin ikoniske musik til fortællingen, og den er med sine mange genkendelige, iørefaldende og fantasifulde temaer, i dag et af de mest elskede værker i musikhistorien.

Inden forestillingen tager vi på en temarundvisning, hvor vi mærker stemningen i huset før det går løs. Vi følger husets rytme, og bliver vist rundt både foran og bag scenen. Undervejs vil vi blive introduceret til den aktuelle opsætning af forestillingen.

På vej til København nyder vi vores sandwich i bussen, hvorefter vi ankommer til Det kongelige Teater til en rundvisning.

Forestillingen begynder kl. 13.00 og efter to timers dejlig ballet, kører vi retur til Fyn, hvor vi får serveret kaffe og kage i bussen.

Pris og info


Pris pr. person

Abonnent – kr. 1.675,-

Ikke abonnent – kr. 1.895,-

Rejsen indeholder

  • Bustransport tur/retur
  • A- billet (parterre)
  • Sandwich på udturen
  • Kaffe og kage (hjemturen)
  • Rejseleder


Opsamling

Kl. 08.00 – Afk. 58 B, Middelfart, Rasteplads

Kl. 08.45 – Odense, Parkering Syd, Sdr. Hospitalsvej

Kl. 09.15 – Nyborg Banegård

Hjemkomst ca. kl. 17.30 (Nyborg)


Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.


Ønskes regningen pr. post tillægges et gebyr på 50 kr.

I samarbejde med Avisfordele.dk