Grupperejser


Grupperejser – Til det voksne publikum

Er du medlem af en lokal forening, deltager i et kor, eller er du f.eks. formand for rejseklubben på jobbet eller i den lokale forening?
Så er en skræddersyet rejse, tilpasset netop jeres behov, det rette valg.

Hos GIBA Travel har vi flere års erfaring med at arrangere indholds­rige grupperejser for private foreninger, familier, firmaer og organisationer, med rejser til hele verden – ud fra jeres ønsker og behov. Vi hjælper jer gennem hele processen – fra idé til den veloverståede rejse.

Hvert år hjælper vi både større og mindre grupper med at realisere deres rejsedrømme. Fælles for alle grupperejser er, at de kræver den helt rigtige planlægning og ekspertise for at sikre, at rejsen bliver en god oplevelse for alle deltagere.

I kan vælge en grupperejse fra vores spændende og allerede programsatte rejser, eller vi kan sammensætte jeres ønsker og behov til en rejse, hvor I selv bestemmer destinationen, udflugterne og transportformen – en rejse helt i jeres ånd.

Når vi sammen har fundet frem til, hvad jeres rejse skal indeholde, tager vi os af alt det praktiske, og vores erfarne medarbejdere står naturligvis klar med rådgivning og tips hele vejen igennem.

Få også inspiration til din næste rejse ved at udforske vores udvalg af spændende destinationer og rejsepakker nedenfor eller på vores hjemmeside.

Info


Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt GIBA Travel for et uforpligtende tilbud på:
Tlf. 91 52 60 62
eller via mail:
info@gibatravel.com