Julekrydstogt på Rhinen

Afrejse den 22. december
6 dages busrejse – pris pr. person fra kr. 8.995,-

Julekrydstogt på Rhinen

Vi fejrer julen på dette flotte krydstogt på Rhinen, hvor vi undervejs besøger det ældste julemarked i Frankrig samt et besøg i Rüdesheim.

Fra vores skib nyder vi udsigten til vinterlandskabet med vinmarker, borge og de mange smukke byer. Der venter os en fantastisk og hyggelig julestemning, hvor mange byer danner en spektakulær ramme om de fascinerende juleudsmykninger.

Vi fejrer juleaften med julestemning og dejlig middag om ombord samt midnatsmessen.

Dag 1
Når vi alle er samlet kører vi ned over grænsen og med passende pauser undervejs, ankommer vi sidst på dagen til vores overnatningshotel i Midttyskland, hvor vi spiser middag.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til Alsace og Strasbourg og ved ankomsten besøger vi Frankrigs ældste julemarked fra 1570.

På det berømte julemarked ser vi små træhuse, som findes på hvert et gadehjørne. Strasbourgs julemarked er kendt som et af de bedste i Europa, og vi ved hvorfor. Lyssætningen i den historiske by er unik.

Midt på eftermiddagen kører vi til vores skib MS Monet, som ligger ved havnen. Vi går om bord og inden middagen er der præsentation af besætningen og velkomstdrink i den hyggelige lounge.

Vi spiser en dejlig middag og nyder julestemningen om bord.

Dag 3
Efter en sejltur på Rhinen, hvor vi ser de stejle vinbjerge og ruiner af middelalderborge på toppen samt mødet med den legendariske Loreleyklippe, ankommer vi til Rüdesheim.

Her tager vi til Bromserhof, en ridderbolig fra det 15.årunderede og besøger det spændende Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet. Der findes en enestående samling af mekaniske musikinstrumenter, mere en 400 selvspillende musikinstrumenter, som spiller den mest fortryllende musik.

Et utraditionelt museumsbesøg med sjove og interessante musikoplevelser. Der bliver selvfølgelig også tid til en tur gennem Drosselgasse – og måske mulighed for at smage byens specialitet Rüdesheimer Kaffee.

Sidst på dagen er vi retur til vores skib og i dag skal vi fejre juleaften med middag og god vin. Og selvfølgelig skal vi til midnatsmesse i Boppard, som vi er sejlet til under middagen.

Dag 4
Formiddagen bruges på at sejle fra Boppard til Mainz, hvor vi ankommer midt på eftermiddagen. Ved ankomsten er der mulighed for en tur i det historiske centrum inden vi går tilbage til vores skib.

Mens vi sejler retur til Strasbourg, er der til aftenens middag skruet ekstra op for forkælelsen med kaptajnens gallamiddag og dejlige vine.

Dag 5
Vi nyder vores morgenmad om bord mens vi bruger formiddagen på at sejle til Strasbourg. Inden vi forlader skibet, nyder vi turens sidste frokost om bord og bussen holder klar til at pakke vores bagage og kører retur til Tyskland.

Vi kører med passende pauser til vores hotel i Midttyskland, hvor vi overnatter og spiser middag.

Dag 6
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører mod Danmark. Sen ankomst.


Beskrivelse af skibet MS Monet

MS Monet er opkaldt efter den berømte maler Claude Monet, og er standardskib i intim størrelse, som sejler på Donau og Rhinen, floder med mange kultur- og naturskatte. Skibet har 78 udvendige kahytter og plads til158 passager fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer, 220 volt og Wi-Fi.

Forplejning og drikkevarer

I skibets restaurant er der morgenbuffet, og her serveres også både frokost/lunch og middag som 3-retters menu, en aften er der 4-retters gallamenu.

Forplejningen er et kapitel for sig, idet skibets franske kok med de bedste råvarer, franske specialiteter og god sans for rejserutens madskikke fremtryller virkeligt lækre menuer.

Drikkevarer til frokost/lunch og aftensmad ombord på skibet er inkluderet – der serveres øl, vand og skibets vine. Ønsker man anden vin end skibets vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Der er faste pladser i restauranten under hele krydstogtet.

All inclusive ombord

Til frokost og aftensmad øl, vand og skibets vine og fra baren øl, vand og dagens vine samt, kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11.00-23.00.

Pris og info


Pris pr. person – I delt dobbeltværelse/kahyt

Kr. 8.995,-     Abonnent

Kr. 9.495,-     Ikke Abonnent

Kr.    895,-     Tillæg for eneværelse/kahyt

Kr.    995,-     Tillæg for kahyt øvre dæk

Kr.    100,-    Fast busplads

Kr.      95,-     Ekspeditionsgebyr

Afbestillingsforsikring 8 % af rejsens pris

Rejsen indeholder

 • Buskørsel 4-stjernet bus
 • 2 x overnatning Tyskland
 • 3 nætter på MS Monet ****
 • 5 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 4 x middag
 • 1 x gallamiddag
 • Velkomstdrink
 • All Inclusive om bord: Skibets vin, øl og vand fra kl. 11.00-23.00
 • Besøg julemarked Strasbourg
 • Besøg Rüdesheim og Mainz
 • Besøg Mekaniske Musikkabinet
 • Midnatsmesse (24.12)
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Dansk rejseleder


Opsamling

Kl. 06.00 – Århus Tilst, P.plads v/Bilka Agerøvej 7

Kl. 06.45 – Afk. 56, Horsens Lund, Q8

Kl. 07.25 – Fredericia, Banegård

Kl. 06.30 – Odense, Parkering Syd, Sdr. Hospitalsvej

Kl. 07.05 – Afk. 58B v/Middelfart

Kl. 07.20 – Rasteplads Hylkedal Vest, Kolding E45 – obs ingen aflæsning

Kl. 08.10 – Afk. 68 – Lysbjergvej, OK, Haderslev

Kl. 08.50 – Afk. 70 v/Shell, Kometvej, Rødekro

Hjemkomst Fredericia – ca. kl. 19.30

Ønskes der andet opsamling – kontakt GIBA Travel

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.

I samarbejde med Avisfordele.dk