Grupperejser

Grupperejser - for det voksne publikum

Er du medlem af den lokale forening, synger du i kor eller er du f.eks. formand for rejseklubben på jobbet eller den lokale forening, så er en skræddersyet rejse tilpasset lige netop jeres behov det rigtige valg.

Hos GIBA Travel har vi flere års erfaring i at arrangere indholdsrige grupperejser for private foreninger, familier, firmaer og organisationer med rejser til hele verden – ud fra jeres ønsker og behov. Vi hjælper jer under hele processen – fra idé til den veloverståede rejse.

Hvert år hjælper vi både større og mindre grupper med at opfylde deres rejsedrømme. Fælles for alle grupperejser er, at det kræver den helt rigtige planlægning og ekspertise for, at rejsen bliver en god oplevelse for alle deltagere.

Du kan vælge en grupperejse fra vores spændende og allerede programsatte rejser, eller vi kan sammensætte jeres ønsker og behov til en rejse, hvor I selv bestemmer destinationen, udflugterne og transportform – en rejse helt i jeres ånd.

Når vi sammen har fundet frem til, hvad jeres rejse skal indeholde, tager vi os af alt det praktiske og vores erfarne medarbejdere er naturligvis klar med rådgivning og tips hele vejen igennem.