Föhr – den grønne Vadehavsø

Tirsdag den 27. august
Pris pr. person kr. 925,-

Föhr – den grønne Vadehavsø

Her er chancen for at opleve Tysklands femte største ø, og der venter os et malerisk landskab af kilometerlange hvide strande, frodig grøn natur samt idylliske landsbyer.

I folkemunde kaldes Föhr for ’Den frisiske Caribiske Ø’, som vi vil opdage på vores tur på øen.

Vi tager færgen fra Dagebüll, og undervejs nyder vi vores medbragte sandwich. Ved ankomsten til øen bliver vi modtaget af vores lokale guide, som tager os med rundt på øen.

Föhr er på størrelse med Rømø og har været beboet i flere tusinde år, og øens beboere levede af skibsfart og landbrug. Men i begyndelsen af det 19. århundrede udviklede øen sig til et turiststed, og Den Danske Kong Christian VII og Dronning Caroline Mathilde ejede tidligere en sommerresidens på øen, hvor bl.a. H.C. Andersen var en hyppig gæst og skrev flere af sine berømte eventyr.

Rundturen varer ca. 2 timer. Herefter bliver der tid på egen hånd i Wyk, hvor der er et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Tag eventuelt en slentretur langs den smukke strandpromenade.

Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til Dagebüll, hvor vi nyder en 2-retters middag, inden vi vender tilbage til vores hjembyer.

Pris og info


Pris pr. person

kr. 925,-

Rejsen indeholder

  • Bustransport tur/retur
  • Færge
  • Ø-rundtur m/Lokalguide
  • Bus på Föhr
  • Formiddagskaffe
  • Sandwich (udtur)
  • Rejseleder


Opsamling

Kl. 07.40 – Afk. 58b v/Middelfart, rasteplads

Hjemkomst ca. kl. 20.00 (Middelfart)

Opsamling i Jylland – kontakt GIBA Travel

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.


Ønskes regningen pr. post tillægges et gebyr på 50 kr.