Juleshopping i Flensborg

Fredag den 06. december
Pris pr. person fra kr. 295,-

Juleshopping i Flensborg

Når vi nærmer os julen, så forvandles gågaden i Flensborg til et af Nordtysklands længste julemarkeder. Smukt dekorerede boder med alt fra kunsthåndværk, julegodter og den velkendte ‘glühwein’ er blot lidt af det, du får fornøjelsen af at opleve!

Fra slutningen af november til lige før jul er den lange gågade er pyntet op med den mest fantastiske juleudsmykning, og det er umuligt ikke at blive fanget af julestemning.

I gågaden er der masser af hyggelige boder, som sælger alt fra hjemmelavede nisser og julepynt til de lækreste brændte mandler og andre lækre ting. Eller prøv en dejlig kop varm Gluhwein eller kaffe.

Efter besøget på julemarkedet kører bussen til en Fleggaard grænsebutik, hvor I kan slå jer løs en times tid og købe ind til tyske priser, inden bussen kører hjem.

Efter opsamling kører vi mod grænsen og ankommer til Flensborg busbanegård omkring kl. 11.00. Herfra er der ca. 150 m. til gågaden og julemarkedet.

Vi mødes igen ved bussen efter ca. 3 timer på julemarkedet og herfra kører vi op til grænsen, hvor der er mulighed for indkøb inden hjemturen.

Pris og info


Pris pr. person

Abonnent – kr. 295,-

Ikke abonnent – kr. 395,-

Rejsen indeholder

  • Bustransport tur/retur
  • Morgenkaffe og rundstykke
  • Ophold i Flensborg – 3 timer
  • Ophold ved grænsen – 1 time
  • Repræsentant fra GIBA Travel


Opsamling

Kl. 08.00 – Nyborg Banegård

Kl. 08.30 – Odense, Parkering Syd, Sdr. Hospitalsvej

Kl. 09.15 – Afk. 58B v/Middelfart

Kl. 09.30 – Fredericia, Strevelinsvej, Rema 1000

Kl. 09.45 – Akf. 63, Kolding, Bramdrupdam

Hjemkomst ca. kl. 18.30 (Odense)


Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.


Ønskes regningen pr. post tillægges et gebyr på 50 kr.

I samarbejde med Avisfordele.dk