Tryllefløjten i Operaen

Lørdag den 01. juni 2024
Pris pr. person fra kr. 1.695,-

Tryllefløjten i Operaen

En fantasifuld og smuk opera om det gode og det onde – Mozarts eventyrlige værk Tryllefløjten kan opleves i operaen, som lader tæppet gå op for en ny og smuk opsætning af den populære opera Tryllefløjten, der har været elsket af publikum siden 1791 og i dag ligger i en sikker top10 over de mest opførte operaer i verden.

I Tryllefløjten får du eventyr, kærlighed og mystik med fantastiske arier for både voksne og børn. Fyldt med symbolik, mystik og ritualer er Tryllefløjten en fortælling om godt og ondt, om had og tilgivelse og om to elskendes kamp for kærligheden. Forestillingen instrueres af den legendariske instruktør Barry Kosky, hvis opsætning har begejstret publikum over hele verden og nu endelig kan opleves i København.

Den sprælske, spektakulære og underholdende opera vil vække glæde hos både garvede Mozart-kendere og dem, der leder efter et sted at begynde i operaens fantastiske verden.

Mozarts mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er
stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Pythonsk animation møder wienerklassisk opera.

Inden forestillingen spiser vi en dejlig madpakke og herefter begiver vi os til Operaen, hvor vi skal se den tre timer dejlige opera, som starter kl. 12.00.

Pris og info


Pris pr. person

Abonnent – kr. 1.695,-

Ikke abonnent – kr. 1.895,-

Rejsen indeholder

  • Bustransport tur/retur
  • Broafgift + moms
  • 1 x A-billet (parketten række 8-10)
  • Madpakke før forestillingen
  • Kaffe og kage
  • Repræsentant GIBA Travel


Opsamling

Kl. 08.15 – Fredericia, Strevelinsvej, Rema 1000

Kl. 08.30 – Afk. 58 B, Middelfart

Kl. 09.15 – Odense, Rosengårdscenter v/Shell

Kl. 09.45 – Nyborg Banegård

Hjemkomst Odense ca. kl. 17.30

Anden opsamling – kontakt GIBA Travel

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.


Ønskes regningen pr. post tillægges et gebyr på 50 kr.

I samarbejde med Avisfordele.dk