Juleeventyrligt minikrydstogt fra Stockholm til Helsinki

Afrejse den 14. december
5 dages busrejse – pris pr. person fra kr. 6.695,-

Juleeventyrligt minikrydstogt fra Stockholm til Helsinki

Oplev de smukke julepyntede hovedstæder Stockholm og Helsinki på dette juleminikrydstogt. Her oplever vi de skønne storbyer i deres smukke vinterlandskab og går på opdagelse på byernes mange julemarkeder og nyder den unikke julestemning.

På dette minikrydstogt får du muligheden for at opleve den fantastiske julestemning i to af Nordens smukkeste storby kombineret med en dejlig sejltur hen over Østersøen.

Dag 1
Med meget tidlig afgang med bus kører vi over Helsingør–Helsingborg. Med passende pauser undervejs kører vi langs søen Vätteren og forbi Linköping indtil vi når Stockholm. Vi ankommer sidst på dagen og indkvarteres på hotellet, som ligger i udkanten af Stockholm. Indkvartering og fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til julemarkedet på Skansen, som for mange er et must, når vi taler om julemarkeder i Sverige. Her finder vi det historiske julemarked, som har været der siden 1903. Vi finder mange skønne juleboder, som sælger alt fra keramik, gammeldags juledekorationer og elgskindsvarer, blot for at nævne nogle af de mange skønne juleting.

Der vil være mulighed for at besøge det imponerede Vasa museum, hvor det kendte Vasa skib, der sank på sin jomfrurejse i 1628, er udstillet.

Sidst på dagen kører vi retur til vores hotel – fælles middag.

Dag 3
Inden vi går ombord på skibet, tager vi på en kort byrundtur inden vi kører til Gamla Stan. Her besøger vi Stockholms ældste torv, som er flot julepyntet og med en helt særlig julestemning og julelys. Det traditionsrige julemarked har en lang historie, som går mere end 100 år tilbage i tiden. Mellem de smukke middelalderbygninger og brostensgader finder vi de mange røde juleboder, som byder på svensk kunsthåndværk og nationale julegodter.

Efter frokost er der tid på egen hånd inden vi samles og kører til terminalen ved havnen. Vi går om bord på en af Østersøens største krydsningsfærger med gågade, butikker, cafeer og restauranter.

Ved ankomsten får vi tildelt vores udvendige kahytter. Tiden om bord på skibet kan bruges til en slentretur på dækket, nyde udsigten over havet samt ind- og udsejlingen gennem den smukke svenske skærgård.

Dag 4
Efter en nats sejlads lægger skibet til ved havnen i Helsinki, Finlands smukke hovedstad. Vi ser den smukke julepyntede by og tager på byrundtur, hvor vi bl.a. ser byens vartegn, den hvide Helsinki Domkirke.

Der bliver mulighed for at udforske det store julemarkedet, som ligger på Senatstorvet og er det traditionelle julemarked i Helsinki. Der bliver tid til at udforske de mange boder og smage på de spændende juledelikatesser og gode pirogger.

Sidst på eftermiddagen er vi atter om bord på skibet, som over natten sejler os tilbage til Stockholm.

Dag 5
Efter en nats sejlads nyder vi indsejlingen gennem den stockholmske skærgård. Vi sejler meget tæt forbi mange af øerne. En fantastisk oplevelse.

Vi kører med passende pauser fra Stockholm til vores hjembyer med sen hjemkomst.

Pris og info


Pris pr. person – I delt dobbeltværelse

Kr. 6.695,-     Abonnent

Kr. 7.195,-      Ikke abonnent

Kr. 1.295,-      Tillæg for eneværelse

Kr.     100,-     Fast busplads

Kr.      95,-     Ekspeditionsgebyr

Afbestillingsforsikring 8 % af rejsens pris

Rejsen indeholder

 • Kørsel i 4-stjernet bus
 • 2 x overnatning i Stockholm
 • 2 x halvpension Stockholm
 • 2 x kahyt – udvendig kahyt
 • 2 x morgenmadsbuffet
 • 2 x julebuffet inkl. drikkevarer
 • 1 x byrundtur Stockholm
 • 1 x byrundtur i Helsinki
 • 2 x julemarked Stockholm
 • 1 x julemarked i Helsinki
 • Dansk rejseleder


Opsamling

Kl. 05.30 – Fredericia Banegård

Kl. 05.45 – Afk. 58 B v/Middelfart

Kl. 06.30 – Odense, Parkering Syd, Søndre Hospitalsvej 6

Kl. 07.00 – Nyborg Banegård

Kl. 09.05 – Helsingør stationen – v/Sundsiden

Hjemkomst ca. kl. 21.30 (Odense)

Ønskes der andet opsamling – kontakt GIBA Travel

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.

I samarbejde med Avisfordele.dk