Flodkrydstogt på Seinen

Afrejse den 25. november
4 dages skibsrejse – pris pr. person fra kr. 6.795,-

Flodkrydstogt på Seinen

Paris er altid et besøg værd! Den franske hovedstad formår at charmere og betage turisten, som besøger bygen for første gang. Og ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesseret sig for billedkunst, gastronomi, musik, arkitektur, interessante indkøb eller blot at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden. Hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur.

På denne rejse skal vi opleve byen fra Seinen, da vi bor på om bord på et skib, der ligger til kajs tæt på Eiffeltårnet.

Herfra skal vi se eller gense de mange kendte steder, som byernes by har at byde på og vi gør, som pariserne, nemlig at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane, Metroen.

Dag 1
Afrejse fra Billund med fly tidlig om morgenen og vi lander få timer senere i Charles de Gaulle. Herfra kører vi ind til Paris og starter rejsen med en byrundtur i bus, hvor vi undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, og Triumfbuen. Herefter er der et par timer på egen hånd inden vi kører ned til vores skib MS Botticelli, som ligger ved Quai de Grenelle.

Vi bliver indkvarteret i vores kabiner. Vi nyder en dejlig middag om bord med udsigten til det oplyste Eiffeltår.

Dag 2
Formiddagen bruges til oplevelser i området omkring Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel. Vi besøger kirken Sacré-Coeur, som ligger på en høj ca. 100 meter over Seinen. Sacré-Coeur er et besøg værd, bl.a. pga den smukke udsigt over den skønne by Paris, samt dens eventyrlige interiør.

Efter besøget går vi videre til den kendte Place du Tertre, som i middelalderen blev brugt som galgebakke. Senere i 1800-tallet og specielt i begyndelsen af 1900-tallet tiltrak pladsen og området mange kunstnere som Renoir, Dali og Toulouse-Lautrec, der kom for at bo og arbejde.

Vi tager tilbage til skibet og nyder en dejlig frokost om bord. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Til aftenens middag mødes vi om bord og vi sejler en tur ned ad Seinen til forstaden La Défense. Bydelen er kendt som et erhvervscentrum med mange skyskrabere og moderne arkitektur – i kontrast til det meget retro og gamle Paris.

Dag 3
Efter en dejlig morgenmad, tager vi skal vi besøge et af byens bedste og maleriske områder i Marais-kvarteret. Vi starter med at se Place de Vosges, som er en flot plads beliggende i hjertet af Maria-kvarteret. Det er den ældste park i Paris fra begyndelsen af 1600-tallet, og som tidligere hed Place Royale, da der indtil sidste halvdel af 1500-tallet lå en kongebolig, Hotel des Tournelles. Via forskellige passager når vi Hotel du Petit-Sully, som er blandt de smukkeste bygninger i kvarteret. Det blev bygget til Henri IV’s Premierminister og den barokke facade er fyldt med dekorationer og masker fra oldtiden. Vi tager en tur ind i gården og se den smukke facade samt den flotte have.

Midt på dagen er vi retur på skibet og nyder en dejlig frokost om bord. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd. Men man er også velkommen til at tage med rejselederen på opdagelse i byernes by.

Til dagens middag mødes til en hyggelig gallaaften. Og vi tager på en sejltur skøn sejltur gennem Paris, hvor vi ser mange af byens seværdigheder med ly og oplever byens vartegn, Eiffeltårnet, som byder på et lysshow, og bygningen er oplyst af 20.000 pærer, der blinker over hele bygningens struktur.

Dag 4
Efter tidlig morgenmaden forlader vi skibet med vores bus og kører til lufthavnen, hvor vores fly letter mod Billund.


Beskrivelse af skibet MS Botticelli ****:

Franskejede, moderne 4-stjernet flodkrydstogtskibe med plads til ca. 149 passagerer. MS Botticelli er renoveret i 2016 og det er et nydeligt 2-dækker skib. Øverste dæk med restaurant, lounge, bar og A-kahytter. Hoveddæk med B-kahytter. Alle kahytter har 2 separate senge eller 1 grand lit, bad og toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks. Trapper mellem etagerne (ingen elevator).

Forplejning om bord
Helpension med morgenbuffet, frokost og aftenmenu.

Drikkevarer inkluderet
Skibets vin, øl og vand fra kl. 11.00-23.00

All inclusive om bord
Vin, øl, vand, sodavand og 1 kop kaffe til frokost og aften. I baren fra kl. 11-24 også alkohol, mousserende vine og hedvin (gælder ikke specialmærker og årgangsvine).

2 kahytskategorier:

A:  Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks.

B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

Pris og info


Pris pr. person – I delt dobbeltværelse*

Kr. 6.795,-    Abonnent

Kr. 7.495,-    Ikke abonnent

Kr.  1.195,-    Tillæg for enekahyt/værelse

Kr.  1.995,-    Tillæg for kahyt øvre dæk – A-kahyt

Kr.      95,-      Ekspeditionsgebyr

Afbestillingsforsikring 8 % af rejsens pris

Rejsen indeholder

 • Fly Billund – Paris t/r
 • Bagage max 10 kg.
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 3 nætter på MS Botticelli
 • 3 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 2 x middag
 • 1 x gallamiddag
 • Velkomstdrink
 • All Inclusive om bord fra kl. 11.00-23.00
 • Byrundtur i Paris
 • Udflugt til Sacré Coeur / Montmatre
 • Udflugt til Marais-kvarteret
 • Alle passager- og havneafgifter


Diverse

*Beregn ca. 150 kr. i metrobilletter

**Beregn obligatorisk drikkepenge ca. 160 kr.

GIBA Travel forbeholder sig retten til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og flytider samt flyselskab.

I samarbejde med Avisfordele.dk