Oplev Musicalen Billy Elliot

Lørdag den 23. november
Pris pr. person kr. 1.575,-

Oplev Musicalen Billy Elliot

Oplev den fantastiske musical ’Billy Elliot i Operaen. Historien om drengen Billy, der bokser op i et råd minearbejdermiljø, men drømmer om at blive balletdanser.

Det er en bevægende og inspirerende fortælling om, at turde gøre sin drøm til virkelighed og om at have modet til at være lige netop den, man er. Det er historien om, hvordan musik og dans bringer trøst, lys, glæde og sammenhold ind i en mørk og kold virkelighed.

Billy Elliot bevæger sig mellem virkelighed og magiske fantasiscener, levendegjort af storslåede danseoptrin med medrivende koreografi og iørefaldende musik af Elton John.

Billys mor er død, og Billys far og bror kæmper i minestrejkerne for byens fremtid. Ved et tilfælde opdager Billy på den lokale danseskole, at han elsker at danse ballet og begynder sin ihærdige kamp for at få lov til at dyrke dansens vilde energi. Han møder modstand fra sin familie, der kæmper for overlevelse og en bedre fremtid, men han støttes af den lokale danselærer, der ser hans store talent. Det er historien om, hvordan musik og dans bringer trøst, lys, glæde og sammenhold ind i en mørk og kold virkelighed.

Billy Elliot bevæger sig mellem virkelighed og magiske fantasiscener levendegjort af storslåede danseoptrin med medrivende koreografi og iørefaldende musik.

Elton Johns og Lee Halls prisbelønnede musical over den berømte film har haft succes verden over og er en forrygende oplevelse for hele familien.

På vej til København nyder vi vores sandwich i bussen.

Vi ankommer til Operaen Teater til en rundvisning. Forestillingen begynder kl. 12.00 og efter tre timers dejlig musical, kører vi retur til Fyn, hvor vi får serveret kaffe og kage i bussen.

Pris og info


Pris pr. person

Kr. 1.575,-

Rejsen indeholder

  • Bustransport tur/retur
  • A- billet (parterre)
  • Sandwich på udturen
  • Kaffe og kage (hjemturen)
  • Rejseleder

Opsamling

Kl. 07.45 – Middelfart afk. 58 B, rasteplads

Kl. 08.30 – Odense, Parkering Syd, Sdr. Hospitalsvej

Kl. 09.00 – Nyborg Banegård

Hjemkomst Odense ca. kl. 18.00

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.


Ønskes regningen pr. post tillægges et gebyr på 50 kr.