Hven – skøn svensk idyl

Søndag den 14. juli
UDSOLGT

Hven – Skøn svensk idyl

Du har nu mulighed for at komme til Hven midt i Øresund og opleve en vidunderlig sejltur til den svenske ø, som byder på natur, historie, kunst og gårdbutikker, kun 30 min. sejlads fra Landskrona. Transporten rundt på øen foregår på cykel, med hestevogn, traktorvogn, bus eller til fods.

Hven er kendt som Øresunds paradis-ø, og her findes et topmoderne museum for den danske videnskabsmand og astronom Tycho Brahe.
Øen har eget whiskydestilleri, og en af verdens allerfineste whiskybarer ligger på Hven.

Ved ankomsten til Sverige kører vi direkte ned til skibet i Landskrona, hvor en spændende sejltur venter os. Efter 30 min. ankommer vi til den svenske ø Hven, som er en flot ø midt i Øresund kun 7,5 km fra Sjælland. Landbruget dominerer, men de høje græsbevoksede skrænter mod havet, de dejlige vandrestier og den spændende historie gør Hven til et oplagt udflugtsmål. Øen er kun 4,4 km lang og 2,4 km bred, og den ca. 13 km lange cykelrute rundt om øen kan tilbagelægges på en time.

Hven har tre små havnebyer med gæstepladser til sejlere: Den lille Bäckviken på østkysten af øen, havnebyen Norreborg på nordkysten og Kyrkbacken på vestkysten af Hven.

Vi spiser en lækker frokost på Whiskydestilleriet Backafallsbyn, og herefter er der mulighed for at gå rundt på egen hånd. Midt på eftermiddagen er der afgang med skibet til Landskrona, hvor vores bus venter.

Vi nyder en sen eftermiddagskaffe, og herefter kører vi tilbage med nogle dejlige oplevelser i bagagen.

Pris og info


Pris pr. person

Abonnent – kr. 995,-

Ikke abonnent – kr. 1.150,-

Rejsen indeholder

  • Bustransport tur/retur
  • Moms og broafgift
  • Sejltur til Hven
  • Frokost
  • Eftermiddagskaffe og kage
  • Repræsentant GIBA Travel


Opsamling

Kl. 07.00 – Fredericia, Rema 1000

Kl. 07.10 – Afk. 58 B, Middelfart

Kl. 08.00 – Odense, Parkering Syd, Søndre Hospitalsvej 6

Kl. 08.30 – Nyborg Banegård

Hjemkomst ca. kl. 21.00 (Odense)

Diverse

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.


Ønskes regningen pr. post tillægges et gebyr på 50 kr.

I samarbejde med Avisfordele.dk