Efterår i Nice og Monaco

Afrejse den 04. november
5 dages flyrejse – pris pr. person fra kr. 5.995,-

Efterår i Nice og Monaco – kunst og kultur

Gennem tiderne har Provence’ klare lys og fantastiske natur tiltrukket kunstnere fra hele verden. Picasso havde i en periode sit atelier i Antibes, og danske malere som Lundstrøm og Salto lod sig inspirere af middelhavslyset til at male nogle af deres bedste arbejder.

Med udgangspunkt fra Nice skal vi besøge nogle af de steder, som tidligere var rammen om disse kunstneriske udfoldelser i verdensklasse, ligesom vi vil opleve nogle af områdets særprægede byer og markeder såsom Antibes og Monaco. Men Nice har også andet at byde op, for her finder vi både cafeer, restauranter og spændende forretninger, og i de gamle smalle gader vil vi mærke den sande Middelhavskultur.

Dag 1
Ankomst til Nice lufthavn sidst på eftermiddagen og vi tager sporvognen de otte km fra lufthavnen ind til centrum af Nice. Her går vi vores hotel og efter indkvartering er der tid til at se byen på egen hånd inden fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi toget til Antibes, Rivieraens tredjestørste by. Vi besøger det livlige provencalske marked i den gamle bydel, tager på en lille byrundtur og slutter med en dejlig provencalsk frokost i byen.

Midt på eftermiddagen tager vi toget tilbage til Nice og resten af dagens oplevelser og middag er på egen hånd.

Dag 3
Dagen er til oplevelser på egne hånd.

Du har mulighed for at gå en tur i den gamle bydel, hvor her findes en labyrint af smalle og hyggelige gader. Et besøg på Musée Marc Chagall er et must, og museet kan prale med at have den største samling af Chagalls værker i verden.  Musée Matisse er også et besøg værd og her finder vi en af verdens største samlinger af Henri Matisses værker i form af malerier, foto, skulpturer og keramik.

Dag 4
På dagens udflugt tager vi toget til Monaco, lilleputstaten på omkring 2 km2, hvor turister og andre på gennemfart ikke skal passere synlige grænsebomme, men hvor adgangsbilletten til et fast ophold kræver indtægter i multimillionærklassen. Efter frokost kører vi med toget til ørnereden Éze Village, hvis beliggenhed er så fantastisk, at turister strømmer til for at betragte fænomenet. Byen ligger 400 m over havets overflade og en del af husene er opført på et klippefremspring. Der kan være trængsel af mennesker i trappegaderne, og man kan få indtryk af, at der er tale om filmkulisser. På trods af alle de plager, der gennem årene har ramt byen, har Éze alligevel formået at overleve.

Sidst på eftermiddagen tager vi toget retur til Nice. Fælles middag.

Dag 5
Midt på formiddagen kører vi til lufthavnen, hvorfra flyet letter mod Danmark

Pris og info


Pris pr. person – I delt dobbeltværelse

Kr. 5.995,-    Abonnent

Kr. 6.495,-    Ikke abonnent

Kr.  995,-      Tillæg for eneværelse

Kr.      95,-    Ekspeditionsgebyr

Afbestillingsforsikring 8 % af rejsens pris

Rejsen indeholder

  • Fly Billund /Kastrup – Nice t/r
  • Håndbagage (10 kg)
  • 1 x Sporvogn fra Lufthavnen t/r
  • 1 x Tog til Antibes t/r
  • 1 x Tog til Monaco t/r
  • 4 x overnatning med morgenmad
  • 2 x middag
  • 1 x frokost
  • 1 x byrundtur til fods i Nice
  • Dansk rejseleder


Diverse

GIBA Travel forbeholder sig retten til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og flytider samt flyselskab.

I samarbejde med Avisfordele.dk