Cirkusrevy på Bakken

Cirkusrevyen på Bakken

Lørdag den 13. august 2022

Pris pr. pers. fra kr. 1.295,-

Cirkusrevyen

Det er nye tider i Cirkusrevyen, når Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen til næste sommer byder indenfor i TELTET på Bakken, hvor corona forhåbentlig igen kun er en øl, vi drikker, og et pas igen er det rødbedefarvede, vi kender.

"Nu er vi endelig i gang med at spille Cirkusrevyen igen, og det er dejligt. Vi har sat endnu et stærkt hold i 2022, og selvom det naturligvis bliver anderledes uden Ulf på scenen, så tør jeg godt love, at det nye hold er klar til at løfte arven og lave en fantastisk sommerrevy igen til næste år," siger instruktør Lisbet Dahl.

"Efter et 2020 og et 2021, hvor udfordringerne har stået i kø, er jeg meget stolt over at præsentere det fantastiske hold, der i 2022 indtager scenen i Cirkusrevyen. Med Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard og Niels Olsen som den erfarne trio får de følgeskab af Merete Mærkedahl, der har gjort en flot debut i år, og så kan vi endelig byde Carsten Svendsen velkommen i Cirkusrevy-familien. Det bliver en forrygende sæson," siger Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen. Samtidig bliver sæsonen 2022 helt specielt for Cirkusrevyens direktør, idet Lisbet Dahl slutter som instruktør.

Lisbet Dahl startede i 1985 og fået os til at grine, til at undres – og til at tænke. Vi husker dem alle. Nesa fra Familien Danmark, parodierne på Birthe Rønn, Angela Merkel, Lars Løkke - og hvem kan glemme Humørbomben, der altid har en skideballe klar til James Price. Listen af parodier og ikoniske numre, Lisbet Dahl har vist os i Cirkusrevyen, er lang. I 2022 bliver Lisbet Dahls sæson nummer 34 den sidste i det ikoniske grønne telt på Dyrehavsbakken.

Glæd jer til endnu en fantastisk og underholdende revy.

Når vi alle er samlet kører vi mod Bakken. Undervejs nyder vi en tidlig middag inden ankomsten til Bakken, hvor vi overværer årets brag af en Cirkusrevy. Efter forestillingen kører vi retur og undervejs serveres der en kaffe i bussen.

Posted in Danmark, Endags-ture, Populære and tagged , , , , .