Budapest – Donaus perle

Afrejse den 08. september

4 dages flyrejse - Pris fra kr. 4.995,-

Budapest - Donaus perle

På denne rejse skal vi opleve en af de smukkeste byer i verden, nemlig Budapest. Byen bliver adskilt i Buda og Pest af Donaufloden. I Buda finder vi den gamle bydel, som absolut er et »must«, når man er i Ungarn. Kongeslottet, Matthias kirken samt forskellige museer som Nationalgalleriet finder vi netop på denne side. På Pest-siden ligger det dynamiske centrum med teatre, cafeer og smarte modebutikker.

Under vores ophold i en af Europas mest populære storbyer skal vi på byrundtur på begge sider af floden samt besøge den store indendøres markedshal.

Dag 1
Meget tidlig om morgenen flyver vi fra Billund og lander i Budapest lufthavn om morgenen. Vores bussen venter på os og vi kører en orienterende byrundtur inden vi ankommer til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Der bliver tid til afslapning inden fælles middag.

Dag 2
Vi starter til fods og off. Transport med at tage til Gellért-højen, hvorfra vi nyder udsigt udover Budapest. Herefter tager vi til Pest-siden med den store markedshal, gågaden med de mondæne butikker samt pladsen Vörösmartytér med det berømte konditori Gertbeaud.

Vi besøger den store indendørs markedshal, som er det største og ældste indendørs marked i Budapest. Her bydes på mange lækre madvarer, og mulighed for at købe paprika og andre lækkerier. Og måske en frokost i hallerne med nogle af de mange specialiteter fra Ungarn. Resten af dagen er til oplevelser samt middag på egen hånd.

Dag 3
Efter morgenmaden er dagen er til oplevelser på egen hånd. Men

Sidst på eftermiddagen mødes vi og begiver os ned til Donau, som er floden, der adskiller Buda fra Pest. Her skal vi på en flot sejltur på Donau mens vi en dejlig middag om bord.

Dag 4
Tidlig morgenmad og tidlig afgang fra hotellet og til lufthavnen, hvorfra der er afgang kl. 08.25. Få timer efter lander vi Billund med kufferten fuld af minder.

Udgivet i Flyrejser, Kulturejser, Storbyer, Ungarn og tagget , , , , , , .