Skønne dage ved Rhinen

Valgfri dato fra 1. maj - 10. oktober 2024

4 dages kør selv - Pris pr. pers. fra kr. 2.995

Miniferie ved Rhinen

Oplev foråret ved Rhinen med en 4 dages dejlig ferie. Vi bor ved Rhinens bredder, og i det tidlige forår kan vi se vinmarkerne står på lige rækker på de smukke bjergskråninger. Vi har valgt det dejlige Hotel Zwei Mohren i Asmannshausen, som ligger blot 100 m fra Rhinen. Det 3-stjernede Hotel Zwei Mohren – et lille familie drevet hotel – ligger blot 100 m fra Rhinen i den lille by Assmannshausen.

Hotellet byder på gratis trådløs internetadgang og værelserne er pæne og velindrettede, forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle har badeværelse samt tv. På hotellet nydes den dejlige morgenbuffet og hotellet har desuden en fremragende restaurant, hvor man ofte kan sidde på restaurantens dejlige terrasse og nyde både morgenmaden eller middagen, mens flodbådene slider sig op mod strømmen. Det er Torsten Schambach, som er chef i køkkenet, hvor der fremtrylles pragtfulde og velsmagende retter, mens andre gøremål og den daglige drift af hotellet varetages af Sandra Schambach-Unger og hendes mor Else-Marie Unger, som begge taler dansk. Hotellet er den perfekte base for at udforske landskabet omkring Rhinen. Her kan man både tage på bådture og besøge centrum, som blot ligger 10 minutters kørsel fra hotellet.

Derudover ligger hotellet 50 km fra Frankfurt, 40 km fra Mains og 30 min. fra Wiesbaden.

Bo ved Rhinen
Bo tæt ved Rhinen med sine stejle bjergskråninger, her begynder i Assmannshausen. Her finder vi også utallige borge og slotte og på skråningerne vokser vin så langt øjet rækker. Langs flodbredderne i de små, pittoreske byer tilbydes vinsmagning i charmerende bindingsværkshuse. Som alle andre byer ved Rhinen, ligger Assmannshausen og dermed hotellet, klemt inde mellem floden og jernbanen, hvilket kan være til gene for enkelte. Byen Assmannshausen er reelt en forstad til Rüdesheim, hvor det myldrer af liv i gaderne, i de mange knejper og restauranter. Men Assmannshausen kalder sig selv for porten til UNESCO's verdensarv "Oberes Mittelrheintal" - den mest romantiske del af Rhinens løb. Det er også Rotweingemeinde Assmannshausen, idet området giver druen Spätburgunder de bedste vækstbetingelser, så man her kan producere noget af Tysklands bedste rødvin.

Under opholdet tilbydes
Ved ankomsten bliver vi budt velkommen med en urte-aperitif, inden der serveres en lækker 3-retters middag. En af dagene begiver vi os ud på en oplevelsesrig urtevandring gennem Assmannshäuser-vinmarkerne. På toppen venter der os en typiske regional trio af "Weck" (brød), "Worscht" (pølse) og "Woi" (vin). Her nyder vi den vidunderlige udsigt over verdensarvsområdet. Til sejlturen og svævebanen udleveres en billet til fri afbenyttelse, så du kan arrangere dit ophold som du ønsker. Holdet slutter med en 3-retteers middag.

Udgivet i Kør selv, Tyskland og tagget , , , .