Paris – Byernes by

Afrejse den 14. marts 2023

4 dages flyrejse - pris pr. pers. fra kr. 5.695,-

Paris – Byernes by 

’Paris er en fest!’ Sådan omtaler den amerikanske forfatter, Ernest Hemingway den franske hovedstad. Rejsen beviser hans iagttagelse og ved ankomst i den spæde juletid stråler byen med sine mange lys.

Vores forårsrejse til Paris har noget for enhver smag. Vi skal se eller gense de mange kendte steder under vores tur til den vidunderlige by, som er helt fantastisk i julemåneden, der emmer af stemning, og masser af gode julegavetilbud.  Vores byrundtur er med bus i byen men ellers vil vi opleve byen, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane - Metro.

Ud over mange spændende oplevelser vil vi under hele vores ophold i byernes by opleve den specielle pariserstemning, som gør den franske hovedstad til noget ganske særligt – noget som ikke findes andre steder på jorden.

Dag 1

Afgang fra Danmark tidlig om morgenen og få timer senere ankommer vi til lufthavnen Charles de Gaulle. Efter at vi alle er samlet, starter vores byrundtur. Undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs Elyssé. Byrundtur ender ved vores centralt beliggende hotel, og efter indkvartering er resten af dagen til oplevelser på egen hånd.

Dag 2

I dag bliver der mulighed for at tage på tur med metro til et anderledes Paris og vi starter med at besøge byens gamle opera ’Opera Garnier’, hvor vi bl.a. ser de forgyldte saloner og det storslåede trappeparti.

Turen går videre til parfumemuseet Fragonard, hvor vi får et indblik i hele Fragonards historie og besøget slutter i deres butik, hvor der er et bredt udvalg af deres egen parfume.

Dagen slutter med et besøg i stormagasinet Galerie Lafayette, hvor vi skal se den fantastiske kuppel og ikke mindst en tur på taget, hvor vi har en udsigt ud over hele byen. Hvis man ikke ønsker at deltage i dagens udflugt – kan Paris opleves på egen hånd samt resten af dagen.

Dag 3

Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen rundt i Paris med metro, hvor vi blandt andet tager en tur til malerkvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker. Montmartre siges at være byens højeste punkt og herfra får man en anderledes udsigt over Paris i godt vejr.

Der bliver naturligvis mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. Turen tages med metro, som pariserne. (Tillæg pr.person)

Dag 4

Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd.

Paris byder på et utal af muligheder som for eksempel shopping i stormagasinerne, en slentretur langs Seinen og gennem Paris’ haver, museumsbesøg, en tur i Eiffeltårnet eller til Napoleons grav i Invalidekirken. Det bliver der rig mulighed for oplevelser på egen hånd inden afgang til Lufthavnen sidst på eftermiddagen.

 

Posted in Flyrejser, Frankrig, Kulturejser, Populære, Storbyer and tagged , , , , , , , , , .