Minicruise til Oslo

Afrejse den 18. oktober

4 dages busrejse – Pris pr. pers. fra kr. 4.395,-

Minicruise til Oslo

Tag med på et minicruise til Oslo og oplev denne fantastiske by, der ligger kilet ind mellem klipper og bjerge i bunden af Oslofjorden. Denne placering giver et en hel særlig stemning. Vi oplever byen på en byrundtur med bussen og ser kongeslottet, Stortinget, strøget Karl Johan og middelalderfæstningen Akershus samt den nye Holmenkollen skihopbakke. Turen er med et par overnatninger om bord på båden samt et ophold i den skønne norske hovedstad.

Dag 1

Med afgang midt på formiddagen kører vi til København. Undervejs nyder vi vores medbragte sandwich og kører herefter til DFDS-Terminalen i København. Der er check-in ca. kl. 13.00, hvorefter der er tid til at blive installeret i vores udvendige kahytter. Vi oplever afsejlingen fra København op gennem Øresund, forbi Hven og Helsingør. Til middag nyder en dejlig buffet om bord inkl. én drik. Efter middagen er der tid til at opleve atmosfæren om bord med fristende shopping i tax-free Sea Shop, danse til live musik i natklubben, tage sig en dukkert i poolen eller prøve lykken i kasinoet.

Dag 2

Vi nyder den smukke indsejling til Oslo fra vores kahyt. Og efter morgenmaden lægger skibet til kaj og vi tager med bus på en spændende byrundtur i den mere en 1.000 år gamle by. Vi hører historien om den norske hovedstad og undervejs oplever vi nogle af de arkitektoniske højdepunkter og spændende bygninger som bl.a. operaen, Fæstningen Ankerhus og Vigelandsparken. Efter byrundturen bliver tid på egen hånd i Oslo, hvor der er mulighed for at spise frokost eller besøge nogle af byens butikker. Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel og efter check-in er der oplevelser samt middag på egen hånd.

Dag 3

Efter morgenmad er der tid til oplevelser i denne unik storby, som rummer masser af kultur og smukke, spændende steder som Vigelandsparken med sine flere end 200 skulpturer, Vikingemuseet, Munch Museet samt Akershusfæstnigen og kongeslottet. Fra Holmenkollen, der er kendt over hele verden og Norges mest besøgte turistattraktion, opleves en fantastisk udsigt over byen, og et besøg her er en helt speciel oplevelse – både med og uden ski. Vi mødes midt på eftermiddagen og skibet sejler igen kl. 14.15, Vi oplever den  smukke udsejling gennem Oslofjorden. Smukkere kan det næste ikke blive. Om aftenen bydes vi på en dejlig buffet inkl. 1 drink og herefter venter der os en hyggelig aften på ’Oslobåden’.

Dag 4

Mens vi spiser vores morgenmad, nyder vi indsejlingen til København gennem Øresund og forbi Kronborg. Vi ankommer i havn ca. kl. 09.15 og vi fortsætter ind til København, Her tager vi på en kort rundtur i vores hovedstad inden vi kører retur til Fyn.

Posted in Busrejser, Krydstogter, Norge, Populære and tagged , , , .