Oplev Tivolirevyen i Glassalen

Lørdag den 15. juni 2024

Pris pr. pers. fra kr. 1.245,-

Tivolirevyen i Glassalen

Sidste år vendte Tivolirevyen tilbage og med stor succes og de vender tilbagemed et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Lisbet Dahl er klar med et nyt stærkt hold heriblandt Thomas Eje, der gør comeback på den danske revyscene og en overdådig buket af talentfulde entertainere.

Tivolirevyen er revy, som du kender og elsker den. Det er festligt og fornøjeligt, lige på kanten og nok også en smule over. Det bliver et meget stærkt musikalsk hold, og både kendte ansigter og nye talenter står klar med skuespil, sange og skarp satire, når Lisbet Dahl skyder årets revy i gang.

Glæd dig til at opleve revyen med Lisbet Dahl, Thomas Eje, Rikke Bilde, Rikke Buch Bendtsen og Mikkel Becker Hilgart. Nå ja, og naturligvis James Price, der står bag musikken og skal styre aftenen igennem med et ualmindeligt godt orkester.

På vej til København vil både billetten til revyen og Tivoli udleveres i bussen. Ved ankomst til Tivoli, går man selv ind til parken og til revyen, som begynder kl. 17.00. Der er mulighed for at se sig omkring i Tivoli og evt. nyde lidt at spise inden forestillingen.

Efter revyen kører vi retur til Fyn og Jylland og undervejs nyder vi dejlig sandwich

Udgivet i Danmark, Endags-ture og tagget , , , , , .