Oplev Kroatien og Montenegro

Afrejse den 03. oktober
8 dages flyrejse - Pris fra kr. 13.995

Oplev Kroatien og Montenegro
Det sydlige Kroatien og Montenegro er kendt for deres betagende natur, rige kulturer, varme og venlige lokal befolkning. Begge lande har en rig historisk og kulturel arv – Dubrovnik i Kroatien og Kotor i Montenegro er begge på UNESCOs verdensarvsliste og fyldt med særdeles velbevarede
middelalder bymure og smukke gamle bygninger. Så uanset om du er interesseret i arkitektur, historie, natur eller et kulinarisk eventyr, så er GIBA
Travels rejse til Kroatien og Montenegro den perfekte rejse til denne region.

Det sydlige Kroatien og Montenegro er kendt for deres betagende natur, rige kulturer, varme og venlige lokal befolkning. Begge lande har en rig historisk og kulturel arv – Dubrovnik i Kroatien og Kotor i Montenegro er begge på UNESCOs verdensarvsliste og fyldt med særdeles velbevarede middelalder bymure og smukke gamle bygninger.

Dag 1

Afrejse med fly fra Danmark og få timer senere lander vi i Dubrovnik. Fra Lufthavnen køre vi direkte til vores hotel, som ligger i den gamle bydel. Resten af dagen til afslapning inden fælles middag.

Dag 2

Formiddagen byder på en byvandring i denne over 1000-årige gamle by. Byens kendetegn er dens 4-6 meter højre ringmur som omgrænser den gamle bydel. På rundturen besøges bl.a. også Katedralen og Paladset.

Frokost i Den Gamle Bydel.

Efter frokost fortsætter vi til Montenegro og til den fantastisk smukt beliggende by Perast i Kotor bugten. En lille bådudflugt venter os inden ankomst til hotellet i Budva.

Dag 3

Dagen byder på en udflugt til Kotor, hvorefter vi forlader Kotor til et besøg hos familien Stojkovic, som driver en over 400 år gammel olivengård. Efter rundvisning serveres en uforglemmelig frokost.

Om aftenen tager vores guide Jer med på en ”foodie-tour” i Budva.

Dag 4

Vi skal ind i baglandet og besøge den gamle hovedstad i det tidligere kongerige Montenegro, Cetinje, men inden vi når så langt, stopper vi i byen Njegusi for frokost. Eftermiddagen byder på byvandring med besøg på det gamle Kongeslot – byen anses for at være ”vuggen” af den montenegrinske kultur.

Dag 5

Dagens program byder bl.a. på vingårdsbesøg – rundvisning og vinsmagning inden vi fortsætter mod Skadar Søen, som Montenegro deler med nabolandet Albanien. Med udsigt over søen nyder vi en lækker frokost bestående af frisk fanget fisk – og på turen hjem langs kysten gøres holdt ved Sveti Stefan – stedet hvor flere celebrities plejer at holde ferie.

 Dag 6

Dagen byder på afslapning ved hotellets pool & spa på toppen af hotellet, eller ved en slentretur langs stranden – dagen er til fri disposition. Middag på egen hånd.

Dag 7

Vi forlader Budva og kører til Herceg Novi – byen med en yderst turbulent tilværelse og historie. Byen tager på en byrundtur og vil se og opleve mange af disse besættelsesmagters præg på byen, som i øvrigt er en af de yngste byer langs Adriaterhavet. Fælles middag.

Dag 8

Efter en oplevelsesrig tur kører vi fra hotellet til lufthavnen, hvorfra flyet letter mod Danmark.

Diverse:

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og flytider samt flyselskab.

 

Udgivet i Flyrejser, Kulturejser, Storbyer og tagget , , , , , , , .