DR’s Juleshow i Koncertsalen Begrænset pladser

Lørdag den 27. november
Pris per person fra kr. 1.595,-

DR’s store populære Juleshow i Koncertsalen

Julen nærmere sig og det er lykkes os at få billetter til årets flotteste julekoncert med masser af julegodter til øregangene. Der venter os et sandt fyrværkeri af smukke stemmer og feststemning. Og som altid, julen står for døren, invitere DR’s fortræffelige Underholdningsorkester som altid til julefest for hele familien. På scenen giver en række af de dejligste danske og nordiske solister bud på deres yndlings-julehits, såvel som egne numre. Vi skaber julestemning i Koncertsalen og for alle hjemme i stuerne og ønsker seere i hele Norden en rigtig glædelig jul med et varmt, musikalsk og humoristisk juleshow

Showet præsenteres af to af DR’s værter, og på scenen vil musikere fra DR’s ensembler sikre at julestemningen når hele vejen ud til de bageste rækker – og ind i alle hjem i det ganske land. Dørene åbnes og vi bliver inviteret indenfor til et magisk show med masser af god julemusik.

Efter juleshowet nyder vi Koncerthusets julebuffet bestående af marinerede sild med løgringe, hjemmelavede julesild med hakkede æg, lun leverpostej med bacon og champignon, ribbensteg m. og rødkål, frikadeller med stuvet hvidkål, brie med rugkiks samt hjemmelavet ris à l’amande med kirsebærsauce. Og julebuffeten er inkl. drikkevarer.

Det imponerende juleshow starter kl. 15.45.

Posted in Danmark, Endags-ture, Nyheder and tagged , , , , .