Oplev Cirkusrevyen på Bakken

Onsdag den 10. juli
Spar kr. 100,-

Oplev Cirkusrevyen på Bakken

Cirkusrevyen skal opleves på Bakken, og på scenen finder vi igen Lisbet Dahl sammen med Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup, som vender tilbage et en pause. Samtidig har den garvede revykunstener Karsten Jansfort sluttet sig til hotellet.

Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard udgør den erfarne kerne, når endnu en sæson af hele Danmarks Cirkusrevy løber af stablen i 2019. De vil på fornem vis blive suppleret af to kapaciteter med stort komisk talent nemlig Lise Baastrup og Cirkusrevy-debutanten; Karsten Jansfort. Lise Baastrup tog Cirkusrevyens publikum med storm i 2016 og 2017, og i 2019 vender hun tilbage til Danmarks største sommerrevy. De fire erfarne kræfter får selskab af Karsten Jansfort, som er et kendt ansigt på en lang række revyscener rundt omkring i landet har aldrig tidligere medvirket i Cirkusrevyen - men i 2019 er det også blevet hans tur!
Denne besætning garanterer endnu en Cirkusrevy med humor, elegance, glæde og ikke mindst kaskader af latter! Cirkusrevyen på Bakken er underholdning i topklasse – og altid med et aktuelt drilleri i ærmet. Her hudflettes politikere og kulturpersonligheder, så publikum i salen vrider sig af grin.

Udover at stå på scenen, vil Lisbet Dahl - traditionen tro, også instruere Cirkusrevyen 2019, mens James Price for 20. gang som kapelmester vil stå i spidsen for revyens orkester.

Revyen blev grundlagt i 1935 af skuespillerne Ludvig Brandstrup og Osvald Helmuth. Siden er den blevet Danmarks største og en af de mest populære. Mange højdepunkter i vores fælles revysangskat stammer herfra, f.eks. ”Hen te’ kommoden og tebavs igen”, ”Dit hjerte er i fare Andresen” og ”I den mellemste køje”. Revyen på Dyrehavsbakken opleves hvert år af tusindvis af gæster til et brag af en forestilling og begejstrede anmeldelser.

Udgivet i Rejseklub og tagget , , .