Oplev Flyfabrikken i Hamborg

Afrejse den 21. september

2 dages busrejse - pris pr. pers. fra 1.995,-

Oplev flyfabrikken og Hamborg

Turen byder på en ganske særlig oplevelse. Vi skal rundtur i Millionbyen Hamborg og besøge den berømte Airbus Fabrik, som har ca. 16.000 ansatte og samler nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på. Det er dog ikke kun fabrikken, som vi skal se, da vi tager på guided rundtur i Hamborg.

Dag 1

Efter sidste opsamling nyder vi en kop kaffe og rundstykke, imens turen fortsætter sydover. Vi holder passende pauser inden ankomsten til Hamborg. Ved ankomsten tager vi på en byrundtur i bussen og ser mange af de kendte steder og bygninger mens vi hører historien om de forskellige seværdigheder. Sidst på eftermiddagen kører vi til vores 3-stjernede hotel og nyder en fælles middag.

Dag 2

Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører vi til Airbusfabrikken i Finkenverder. Her skal vi gennem check-in, hvorefter vi kører ind i området med vores rundvisere. Fabriksarealet er på størrelse med 500 fodboldbaner og der arbejder a. 16.000 mennesker på fabrikken. Airbusfabrikken kalder de et ’endmontage’ og det er samler maskinerne, men de fremstiller ikke komponenter. Turen tager ca. tre timer og vi starter med at se en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage på nogle af de forskellige maskiner, som A318 / A319 / A321. Fabrikken har også sin egen havn og landingsbane og måske får vi mulighed for at se en af de store Beluga transportfly. Det er kæmpefly, der kommer med en halvfærdig flykrop – altså ’en flyver i en flyver’.

Efter den store oplevelse forlader vi Hamborg og kører nordpå. Hvis tiden tillader det, gør et vi et stop ved grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle.

OBS! Turen er ikke for gangbesværede

Posted in Busrejser, Inspiration, Kulturejser, Tyskland and tagged , , , , .