Opera i Verona – en fantastiske oplevelse

Afrejse den 19. august
4 dages flyrejse - pris pr. pers. kr. 6.495,-

To opera i Verona - under åben himmel

I den smukke sensommer skal vi tilbringe to hele aftenen i byens mere end 2000 år gammel antikke Opera og overvære under åben himmelopførelsen nogle af Verdis berømte operaer. Fantastiske oplevelser, hvor vi skal høre de skønne toner og stemmer udmale operaernes altid voldsomt dramatiske historier om hjerte og smerte.
Men operarejsen byder også på andre spændende oplevelser, bl.a. en udflugt til Gardasøen, til den maleriske fisker- og kurby Sirmione samt tager en tur til vinområdet Valpolicella, hvor vi skal på en helt enestående rejse ind i vinens verden.

Dag 1
Ankomst til Milano omkring frokost og herfra videre til den smukke by Sirmione, der ligger på en smuk landtunge, som strækker sig ud i søen. Her er mulighed for at nyde en frokost inden vi tager den lille båd rundt om halvøen.
Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Verona, hvor vi indkvarteres på det vores hotel i Verona og efter indkvartering er der tid til afslapning inden fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden mødes vi med vores danske lokalguide og tager på en spændende og anderledes spadseretur rundt i hjertet af den gamle romerske by, og selvfølgelig med besøg på markedspladsen Piazza Erbe og Julies romanske balkon samt videre ned til Adigefloden og de mange broer, der forbinder Veronas to bydele.
Byrundturen tager et par timer og herefter er resten af dagen til fri disposition

Aftenens forestilling er Verdi’s gennembrudsopera ’Nabucco’, Verdi’s tredje opera. Operaen omhandler jødernes skæbne, hvorledes de af kongen af Babylon blev angrebet, overvundet og efterfølgende tvunget i eksil.

Operaforestillingen begynder kl. 21.00 og den gamle romerske arena kan rumme mere end 20.000 tilskuere. Vi har unummererede pladser i arenaen og vi sidder direkte på de antikke stentrin og uden ryglæn, så det vil være en god idé at tage en pude med.

Dag 3
Formiddagen bruges til afslapning eller til at kigge nærmere på vores værtsby med sit spændende lokale marked, som hver lørdag holdes omkring stationen, få hundrede meter fra hotellet.
Efter frokost på egen hånd kører vi ud af byen til vinområdet Valpolicella, hvor vi skal på en helt enestående rejse ind i vinens verden ledsaget af vores lokale vinekspert. Her bliver der fortalt ikke bare om den traditionelle måde at producere de ædle dråber.

Sidst på eftermiddagen samles vi på hotellet og der bliver tid til afslapning inden afgang med vores shuttlebussen til aftenens forestilling, hvor vi skal opleve et af Verdis berømte værker ’Aida’, som har gennem mange år, har været Verona Opera varemærke. Det var den første opera, der blev opført i arenaen i 1913 og har siden været opført fleste gange, mere end 500 opførsler.

Efter forestillingen tager vi med shuttlebussen retur til hotellet.

Dag 4
Efter en oplevelsesrig rejse begynder vores hjemtur, og vi starter vores tur mod Milano. Undervejs stopper vi, hvor vi bydes på frokost på et af italienernes foretrukne spisesteder, en klassisk agritur. Her er retterne er simple og hjemmelavede af gode råvarer (mange fra egen urtehave og mark). Alt akkompagneret af lokal vin i grønne omgivelser.
Efter frokosten sætter vi kursen mod lufthavnen, hvorfra flyet letter sidst på dagen.

Pladser i Arenaen 

 • Gradinata (sektor D-E)
  Ikke-nummererede pladser, hvor man sidder direkte på de gamle romerske stentrin. Der er ikke ryglæn. Der kan lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører udmærket fra disse pladser.
 • Poltroncina
  Nummererede pladser på klapstole med ryglæn på stentrinene i siden. Der kan eventuelt lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører rigtig godt fra disse pladser.
 • Poltrona
  Stole på gulvet i siden, hvor der er god plads, og man sidder meget behageligt.
 • Poltronissima
  Nummererede siddepladser med ryglæn (placeret bag på gulvet i midten bag Poltronissima Gold)
 • Poltronissima Gold
  De allerbedste pladser på stole midt for.
Posted in Flyrejser, Italien, Koncert – opera, Opera, Operarejser and tagged , , , , , .