Oplev Nøddeknækkeren på Det kongelige Teater

Lørdag den 10. december

Pris pr. person kr. 1.475,-

Nøddeknækkeren i Det Kongelige Teater

Oplev den fantastiske juleballet ’Nøddeknækkeren’ på Det Kgl. Teaters Gl. Scene og kom ind i et sitrende sceneri af drøm, trylleri og barnlig forventning. Et tidløst og grænseløst juleeventyr, der kommer fra Tyskland, men har taget hele verden med sig på sin rejse.

Der er eventyr for hele familien, når Nøddeknækkeren forvandler Gamle Scene til ren magi med imponerende piruetter, funklende stjerner, symfonisk musik for forførende eventyrstemning.  George Balanchines populære ballet har siden 1954 fortryllet børn og voksne verden over og på Det Kongelige Teater bliver det ikke rigtig jul, før nøddeknækkeren bliver vakt til live.

Det forunderlige og sælsomme eventyr om den gådefulde nøddeknækker blev oprindeligt skrevet af den excentriske, tyske forfatter E.T.A. Hoffmann i 1816. I 1892 komponerede Tjajkovskij sin ikoniske musik til fortællingen, og den er med sine mange genkendelige, iørefaldende og fantasifulde temaer i dag et af de mest elskede værker i musikhistorien.

På vej til København nyder vi kaffe og kage i bussen. Og vi ankommer til Det kongelige Teater lidt før forestillingen, som begynder kl. 17.00. Efter to timers dejlig ballet, kører vi retur til Fyn, hvor vi får serveret en sandwich i bussen.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .