Musicalen Matador

Lørdag den 13. april 2024
Pris per person kr. 1.895,-

Musicalen Matador

Glæd dig til en ny og original musical i Falkonersalen baseret på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie Matador. Lise Nørgaard, Susanne Bier og Anders Thomas Jensen har skabt en helt ny, original musical baseret på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie af samme navn. Burhan G og Lise Cabble skriver ny musik og sange.

Når alle er samlet i bussen, kører vi mod København. Undervejs nyder vi en let frokost inden vi ankommer til Falkoner Salen, Vi finder vores pladser i salen og musicalen begynder klokken 15.

En mand kommer til byen
Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand - det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfyldt rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.

Tro, håb og kærlighed
Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.

Charme, varme og humor
 En helt ny, original opsætning af Matador rammer Danmark i 2024, og er garant for de bedste skuespillere, sangere og musicalperformere i landet, nye fantastiske sange og musik, overdådig scenografi og vigtigst af alt: Den helt specielle charme, varme og humor, der bor i Korsbæk.

Efter en forrygende musical kører vi retur til vores hjembyer.

Udgivet i Danmark, Endags-ture, Nyheder og tagget , , .