Tirpitz – Bunkeren ved Blåvand

Lørdag den 18. september
Pris per person: kr. 735,-

Tirpitz - Bunkeren ved Blåvand

Her er chancen for at besøge det spændende tema museum Tirpitz ved Blåvand. Et museum, som forener historie og fantastisk arkitektur i verdensklasse. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group, og ligger midt i det vestjyske sandbanker i den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”.

I det underjordiske museum finder du forskellige udstillinger, som fx ’Den skjulte vestkyst’, ’En hær af beton’, og ’Havets guld’ og vi kan se kanonfæstningen, som blev bygget i 1944, men krigen sluttede før bunkeren stod færdig.

Ved ankomsten til museet får vi udleveret et headset, så vi i ro mag kan høre historien tilhørende museet. Man går rundt på egen hånd og kan fordybe sig i museets spændende udstillinger og når vi går rundt mellem bunkerne fra 2. verdenskrig, er det som at træde ind i historiebøgerne. Vores egen forhistorie, kommer vi også helt tæt på, når vi går fra fortid til nutid i et fantastisk show, der ruller hen over himlen.

Efter at have set det fantastiske museum er det tid til frokost. Vi nyder en dejlig frokost på vestkysten inden kører vi midt på eftermiddagen tilbage til Fyn efter et spændende besøg i Blåvand.

En fantastisk oplevelse - Se videoen herunder fra Campaya

Video Tirpitz museum

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , , , , , , , , , , .