Folketingssalen på Christiansborg

Mød en politiker på Borgen

Onsdag den 09. oktober
Pris pr. person kr. 925,-

Mød en politiker og oplev det højeste tårn i København

Kunne du tænke dig at opleve Christiansborg? Stedet hvor alle store politiske beslutninger bliver taget i Danmark. Så er denne tur lige noget for dig! Glæd dig til en spændende dag på Borgen med Mai Mercado (K), som glædeligt viser os rundt og fortæller om hverdagen som politiker.

Efter ankomst til Christiansborg spiser vi dagens frokost i Folketingets gamle pulterkammer, Tårnet. Her nyder vi dagens smørrebrød, som tager udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrød, med respekt for fortiden og sans for fremtiden

Turen fortsætter op i Tårnet på toppen i København. Tårnet tilhører Folketinget, som har taget initiativ til at åbne det til glæde for os alle. Her får vi mulighed for at nyde udsigten udover København fra Udsigten ved Tårnet. Vi ser gaderne, bygningerne og detaljer, som vi måske ikke før havde lagt mærke til. Hvis vejret er godt, kan vi måske se Sverige.

Efter frokost mødes vi med Mai Mercado, og som vil give os en rundvisning samt fortælle om hverdagen på Borgen. Undervejs hører vi om det politiske liv, hvor vi blandt andet får et godt indblik i, hvordan det politiske spil foregår samt et par sjove anekdoter. Her vil der desuden være mulighed for at stille spørgsmål.

Efter dagens oplevelser kører vi retur til Fyn og Jylland

Udgivet i Endags-ture og tagget , , , .