Mød en politiker på Borgen og oplev Tårnet

Torsdag den 28. oktober
Pris per person fra kr. 895,-

Besøg Folketinget og oplev det højeste tårn i København

Kunne du tænke dig at opleve Christiansborg? Stedet hvor alle store politiske beslutninger bliver taget i Danmark. Så er denne tur lige noget for dig! Glæd dig til en spændende dag på Borgen med Liselott Blixt (DF), som glædeligt viser os rundt og fortæller om hverdagen som politiker.

Efter ankomst til Christiansborg mødes vi med Liselott Blixt, og som vil give os en rundvisning samt fortælle om hverdagen på Borgen. Efter rundvisningen går turen til gruppeværelset. Her vil Liselott Blixt holde et oplæg om det politiske liv, hvor vi blandt andet får et godt indblik i, hvordan det politiske spil foregår samt et par sjove anekdoter. Her vil der desuden være mulighed for at stille spørgsmål.

Turen fortsætter op i Tårnet på toppen i København. Tårnet tilhører Folketinget, som har taget initiativ til at åbne det til glæde for os alle. Her får vi mulighed for at nyde udsigten udover København fra Udsigten ved Tårnet. Vi ser gaderne, bygningerne og detaljer, som vi måske ikke før havde lagt mærke til. Hvis vejret er godt, kan vi måske se Sverige.

Efter denne fantastiske oplevelse spiser vi dagens frokost i Folketingets gamle pulterkammer, Tårnet. Her nyder vi dagens smørrebrød, som tager udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrød, med respekt for fortiden og sans for fremtiden.

Efter dagens oplevelser kører vi tilbage til Fyn og Jylland.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , , , , , , , , .