Madrid – Spaniens royale pragt by

Afrejse den 17. november
5 dages flyrejse  - Pris fra kr. 7.795,-

Madrid - Spaniens royale pragt by

Madrid ligger midt i Spaniens hjerte på den spanske højslette omgivet af et tørt men frodigt landskab med olivenlunde, vinmarker og nogle af landets smukkeste og mest historisk interessante byer i tæt nærhed.

Under vores ophold smager vi på det bedste fra det spanske køkken og nyder de skønne tapas, som er obligatorisk tilbehør til enhver drink. I varmen er det særligt lækkert at læske ganen med en kølig »horchata« – en drik fremstillet af knust is og revet rod af vild artiskok.

Under vores byrundtur i Madrid promenerer vi bl.a. på Grand Via, byens fashionable hovedstrøg, besøger Plaza Mayor, hvor folkelivet udfolder sig mangfoldigt og krydser Puerto del Sol, hvor vi hører om epoker af landets historie, som er tæt knyttet til denne plads.

Vi får mulighed for at smage på det bedste fra det spanske køkken og nyder de skønne tapas, som er obligatorisk tilbehør til enhver drink.

Dag 1

Afrejse med fly fra Billund og med mellemlanding lander vi få timer senere i Madrid. Vores bus venter på os og vi kører til vores hotel ad et par omveje. Ankomst til hotellet og efter indkvartering, tager en tur i byen og besøger en af byens mange tapasrestauranter.

Herfra kører vi direkte til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Herefter går vi en tur i byen, til en lokal restaurant – fælles middag.

Dag 2

Dagens udflugt begynder med en flot rundtur til fods, hvor vi ser nogle af byens spændende pladser og gader. På vores rundtur oplever vi Madrids folkeliv på byens største plads, den smukke Plaza Mayor. Vi ser den royale del af byen nær Operaen og kongeslotte, Palacio Real, og slutter ved Plaza de España, hvor vi hygger os med en traditionel tapasfrokost på en typisk lokal restaurant.

Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd. Og måske et besøg i det berømte overdækkede marked Mercado San Miguel kunne være på programmet.

Dag 3

Efter morgenmaden mødes vi til dagens udflugt, hvor vi kører til Toledo. Her tager vi på opdagelse i byen, som var hovedstad i kongeriget Castilien indtil 1561. Vi oplever den multi-religiøse påvirkning, som Spanien gennem mange århundreder har været udsat for og besøger byens imponerende katedral, der er bygget oven på en tidligere kirke fra 600-tallet.

Dagen slutter med et besøg i en af området vinkælder, hvor vi får en masse at vide om vindyrkning i Spanien. Vi skal naturligvis også smage på herlighederne inden turen går tilbage til Madrid.

Dag 4

Dagen er sat af til oplevelser på egen hånd i Madrid. Byen har meget at byde på, især de mange museer og kunstsamlinger i absolut verdensklasse. Bl.a. Prado-museet med verdens største og fineste samling af spansk kunst fx Goyas bedste værker, samt Reina Sofia, der byder på moderne kunst.

Efter dagens oplevelser slutter vi vores ophold med en dejlig typisk spansk middag.

Dag 5

Om formiddagen har vi mulighed for at opleve Madrid´s gader og tage en Spanien´s vidunderlige kaffe serveret med ”churros” inden vi forlader hotellet og kører til lufthavnen.

Diverse informationer:

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og flytider samt flyselskab.

Udgivet i Flyrejser, Spanien, Storbyer og tagget , , , .