Krondyrsafari – en imponerende naturoplevelse

Afrejse den 12. september

2 dages busrejse -

pris pr. pers. fra kr  1.995,-

En dejlig tur med Krondyrsafari – en imponerende naturoplevelse

Tag med på krondyrsafari i Danmarks eneste reservat for landets største vildtlevende pattedyr. Efter opsamling kører vi over Fyn og Jylland til Oksbøl, hvor vi går over i Naturbussen, som kører ind i området til. Vi prøver at følge dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper. Mens vi venter på solnedgangen, forberedes en safari-menu på store grill i læ af klitterne.

Næste dag byder turen på en tur til det spændende temamuseum Tirpitz ved Blåvand. Et museum, som forener historie og fantastisk arkitektur i verdensklasse. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group, og ligger midt i det vestjyske sandbanker i den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”.

Dag 1:

Efter sidste opsamling kører vi over Fyn til Jylland. Midt på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, hvor vi tjekker ind.

Herefter er der afgang til Danmarks eneste reservat for landets største vildtlevende pattedyr. Ved ankomsten til Oksbøl går vi over i Naturbussen, som kører ind i området til, hvor vi prøver at følge dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper.

Mens vi venter på solnedgangen, forberedes en safari-menu på store grill i læ af klitterne. Der serveres krondyrsbøf med tilbehør og efter naturmiddagen fortsætter turen i Natbussen og slutter med kaffe, inden vi er tilbage ved vores bus. Efter en fantastisk aften kører vi til vores hotel, hvor vi overnatter.

Dag 2:

Efter morgenmaden får du chancen for at besøge det spændende temamuseum Tirpitz ved Blåvand. Et museum, som forener historie og fantastisk arkitektur i verdensklasse. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group, og ligger midt i det vestjyske sandbanker i den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”.

I det underjordiske museum findes forskellige udstillinger, som fx ’Den skjulte vestkyst’, ’En hær af beton’, og ’Havets guld’ og vi kan se kanonfæstningen, som blev bygget i 1944, men krigen sluttede før bunkeren stod færdig. Ved ankomsten til museet får vi udleveret et headset, så vi i ro mag kan høre historien tilhørende museet. Man går rundt på egen hånd og kan fordybe sig i museets spændende udstillinger og når vi går rundt mellem bunkerne fra 2. verdenskrig, er det som at træde ind i historiebøgerne.

Vores egen forhistorie, kommer vi også helt tæt på, når vi går fra fortid til nutid i et fantastisk show, der ruller hen over himlen.

Først på eftermiddagen kører vi til Ribe. Her bliver der tid på egen hånd inden retur til Sjælland.

Husk pas og Euro, varmt tøj og kikkert.

Posted in Busrejser, Danmark and tagged , , .