Eventyrlige København

Kør selv - 3 dage - vælg fra den 07. maj

Pris pr. pers. fra kr. 695,-

Eventyrlige København

Oplev vores hovedstad København i eget tempo på vores dejlige kør-selv-ferie. Der er meget at se på og du har mulighed for at udforske den danske hovedstad.

For det første kunne man tage forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. Turen kunne gå videre forbi Amalienborg, som også er et must, når man er i København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal Strøget opleves og man kunne starte ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange.

Turen kunne forsætte over Kongens Nytorv og til Nyhavn, som er på én og samme måde det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning.

Vores Hotel Vesterbro ligger på det trendy Vesterbro og blot fem minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli. Beliggenheden giver gode forbindelser til byens kulturliv, butikker og underholdningstilbud. Der findes masser af barer og restauranter inden for gåafstand. Personalet anbefaler gerne restauranter og seværdigheder. Værelserne på Comfort Hotel Vesterbro har aircondition, kabel-tv og trægulv. Der er hårtørrer og toiletartikler på badeværelserne. Der tilbydes gratis WIFI og en varieret morgenbuffet. Uanset vejr og vind er København med sin unikke charme blandt en af Danmarks dejlige ferieoplevelser.

Posted in Danmark, Kør selv and tagged , , , , , , .