Jul i Korsbæk

Søndag den 28. november

Pris pr. person kr. 795,-

Jul i Korsbæk på Bakken

Glæd jer til julehygge og nostalgi, når vi byder velkommen til jul i Korsbæk. Her vil vi opleve i et fantastisk lys, når julefreden sænker sig over den folkekære by. Kom i rigtig julestemning mens I bliver betaget af omgivelserne, når I bringes tilbage til Lise Nørgaards elskede klassiker, Matador.

Danmarks ældste forlystelsespark Bakken er pyntet op til jul og den smukke dyrehave er blevet forvandlet til et magisk vinterland. Her finder vi boder med lækre fristelser i skønne omgivelser. Der er julestemning for alle pengene, når Pjerrot tryller foran sit hus og julemanden hilser på store og små.

Ved ankomsten vises vi rundt i Korsbæk – hører om julen fra den tid og slutter med et dejlig glas julegløgg mens vi oplever Matadors univers med en skøn julefest, hvor mad, drikke og nostalgiske omgivelser får os i Julestemning. Masser af julelys, duften af friskbagte småkager og julegodter samt et smukt pyntet juletræ i Algade danner rammen om et juleeventyr.

På Jernbanerestauranten, som er smukt pyntet op i anledningen af højtiden, nyder vi en dejlig julefrokost med alt, hvad der hører julen til og selvfølgelig også ris à la mande. Mon ikke overtjener Olsen vil være til stede i restauranten og tage god imod alle indbyggerne fra Korsbæk? Vi er budt indenfor og duften i restaurationen vidner om, at her serveres klassisk julemad.

Efter frokosten bliver der tid til at gå på opdagelse på egen hånd blandt Bakkens julemarked, som er placeret rundt i gader og stræder. Der er pyntet op med julelys, gran og julepynt, der nok skal få os i en magisk julestemning.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .