Johan Strauss Wiener-galla

Tirsdag den 07. februar 2022
Pris pr. person: kr. 1.695,-

 

Oplev Johan Strauss Wiener-galla

Vi byder velkommen til ægte wienerstemning i Koncertsalen, når K&K Philharmonikerorkestret fylder scenen og salen med fest og farver.

”Wiener Johann Strauss Konzert-Gala” bygger bro mellem tradition og livsglæde og musikkens lethed og imponerende tempo giver garanti for østrigsk livsstil, når den er bedst. Koncerterne har fået kultstatus og til februar kan du med egne ører og øjne opleve hvorfor. Wiener Johann Strauss Konzert-Gala bygger bro mellem tradition og livsglæde, og med en perlerække af lækkerier og populære rariteter i førsteklasses fortolkninger af K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett er denne række af koncerter blevet en musikalsk kæmpesucces.

Bag dirigentpulten finder vi Matthias Georg Kendlinger, hans søn Maximilian Kendlinger og Taras Lenko, som skiftes til at styre slagets gang.

Koncerterne garanterer et fyrværkeri af udødelige melodier som valsene "Radetzkymarchen" og ekstranumret "An der schönen blauen Donau".

“Ægte wienerstemning, nostalgisk, ganske enkelt pragtfuldt!” (Leipziger Volkszeitung)

Ved ankomsten til København, spiser vi en lækker middag inden vi kører til koncerthuset, hvor vi skal nyde en forrygende koncert på pladserne foran scenen.

I samarbejde med Stiftenfordele og Avisklubben

Posted in Danmark, Endags-ture, Populære and tagged , , , , , .