Floriaden – Holland – et besøg værd !

Afrejse den 07. september 2022
4 dages busrejse - pris fra 3.595,-

Floriaden – Holland - et besøg værd !

Det er 10 år siden sidste, men nu sker det altså igen! Floriaden åbner portene til en fantastisk oplevelse, hvor nationer fra hele verden i mere end seks måneder viser deres haver frem. Når du det ikke denne gang, må du vente 10 år til næste.

På rejsen besøger vi naturligvis Floriaden, som er et uforglemmelige besøg med udstillere fra hele verden samlet på ét sted. Her præsenteres deres kultur med planter og blomster.  Men rejsen byder også på en tur på Ostermarkedet i Alkmaard samt en udflugt til Amsterdam.

Dag 1
I vores komfortable bus forlader vi Danmark og ankommer først på aftenen til vores hotel i Zwolle. Efter indkvartering spiser vi middag på hotellet.

Dag 2
Blomsterverdensudstillingen Floriaden finder sted hvert 10. år og i år er det i Almere, i området omkring Amsterdam.

Vi bruger hele dagen på den 60 hektar store verdensudstilling, og gennem forskellige mindre haver og bygninger ser vi grønne udstillinger fra ind- og udland og som gør vores byer, sjovere, smukkere og mere bæredygtige. Udstillingen er delt op i flere områder og nogle af de vigtige elementer i temaerne er duften og farven på blomster og planter, grønsager og frugt.

Og vi skal opleve den grønne bro, der repræsenterer fremtidens grønne byer, eller tag en tur med deres 850 meter lift, der går fra den sydlige til den nordlige del af parken og giver en helt sublim udsigt over parken.

Dag 3
Vi starter tidlig efter morgenmaden og kører nordpå. Byen Alkmaar forbindes med ost, og ikke uden grund for her vi finder et af Hollands få eksisterende ostemarkeder samt et ostemuseum, der er indrettet i det smukke gamle indvejningshuse.

Vi ser ostemarkedet inden turen går til Amsterdam, Hollands hovedstad. Byen er en smuk og meget spændende by med skønne huse og over 400 broer, der binder byens 780 øer sammen. Vi starter med en kort byrundtur til fods og herefter er der bliver mulighed for at udforske byen på egen hånd, fx besøge byens utallige seværdigheder, som det flotte Van Gogh Museum. Sidst på eftermiddagen kører vi retur til hotellet

Dag 4
Efter en tidlig morgenmad begynder hjemturen, og vi ankommer til Danmark først på aftenen.

Posted in Busrejser, Holland, Inspiration, Kulturejser and tagged , , , , , , , , .