Föhr – den grønne Vadehavsø

Torsdag den 22. august

Pris pr. person fra kr. 925,-

Föhr – den grønne Vadehavsø

Her er chancen for at opleve Tysklands femte største ø, og der venter os et malerisk landskab af kilometerlange hvide strande, frodig grøn natur samt idylliske landsbyer. I folkemunde kaldes Föhr for ’Den frisiske caribiske ø’, som vi vil opdage på vores tur på øen.

Vi tager færgen fra Dagebüll og undervejs nyder vi vores medbragte sandwich. Ved ankomsten til øen bliver vi modtaget af vores lokalguide, som tager os med rundt på øen. Föhr er på størrelse med Rømø og har været beboet i flere tusinde år og øens beboer levede af skibsfart og landbrug. Men i begyndelsen af det 19. århundrede udviklede øen sig til turiststed og Den Danske Kong Christian VII og Dronning Caroline Mathilde ejede tidligere en sommerresidens på øen, hvor bl.a. H.C. Andersen var en hyppig gæst, hvor han skrev flere af sine berømte eventyr

Rundturen varer ca. 2 timer. Herefter bliver der tid på egen hånd i Wyk, hvor der er et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker. Tag evt. en slentretur langs den smukke strandpromenade. Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til Dagebüll og vi nyder en 2-retters middag inden vi ankommer ti vores hjembyer.

 

Udgivet i Danmark, Endags-ture og tagget , , .