Flodkrydstogt på Seinen

Afrejse den 10. oktober

7 dages bus/skibsrejse - pris  fra kr. 9.995,-

Flodkrydstogt på Seinen

Dette spændende flodkrydstogt er det perfekte valg, hvis du er til fransk landsbystemning, spændende historie og god mad undervejs. Vi begynder rejsen med at opleve de spændende seværdigheder i byerne by, Paris, inden vi stiger ombord på flodskibet. Herfra fører Seinen os hele vejen op gennem Normandiets charmerende, frugtbare landskaber, hvor vi undervejs skal besøge det berømte Château de Versailles, historiske Rouen, blomsterkysten, samt det maleriske Honfleur.

Dag 1

Med tidlig afgang kører vi fra Danmark til Tyskland og sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel til overnatning. Fælles spiser middag.

Dag 2

Efter morgenmaden fortsætter vi ned gennem Belgien til Frankrig og ankommer til Paris midt på eftermiddagen. Vi kører en kort byrundtur, hvor vi ser mange af de kendte seværdigheder som Concordepladsen, Louvre, Napoleons Triumfbue og Champs-Elysées. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores skib MS Botticelli, hvor vi bliver indkvarteret i vores kabiner. Sejladsen starter med en panoramasejltur på Seinen i det smukt aftenbelyste Paris, hvor vi skal opleve Eiffeltårnet, Grand Palais, Orangeriet, Louvre og Nôtre Damekatedralen - en uforglemmelig sejltur, hvor Paris præsenterer sig på smukkeste vis.

Dag 3

Tidligt om morgenen sejler vi fra Paris og vi nyder formiddagens sejlads fra skibets soldæk og ser det fantastiske landskab og de små byer, der ligger ned til Seinen. Vi passerer gennem flere forskellige sluser, og efter en god frokost ombord ankommer vi til Poissy, hvor der er mulighed for at gå en tur i den hyggelig by langs Seinen. Vi tilbyder også en flot udflugt til det meget berømte Château de Versailles. Her ser vi slotskapellet og den flotte spejlsal, hvor fredstraktaten blev underskrevet after 1. Verdenskrig. I forbindelse med slottet er der meget at se i den store tilhørende park. Vi er tilbage til skibet sidst på eftermiddagen. Vi hygger os med middagen ombord og bliver liggende natten over i Rouen.

Dag 4

Vi sejler til Rouen og ved ankomsten går vi en tur gennem de charmende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d’Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger og de normanniske bindingsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - ikke uden grund. Vi vender tilbage til skibet i god tid inden aftens gallamiddag.

Dag 5

Vi ankommer til Honfleur og vi nyder en af Frankrigs mest charmerende, livlige og maleriske havnebyer. Vi går en byrundtur og oplever den gamle havn med bygninger og pakhuse til oplagring af salt. Kajen i Honfleur har altid været tilholdssted for kunstmalere. Vi ser den store, gamle trækirke St. Cathrinekirken, og der bliver tid på egen hånd før lunch på skibet. Om eftermiddagen kører vi til blomsterkysten og kommer til Trouville og badebyen Deauville. Vi slutter med at besøge et Calvados-destilleri, inden vi returnerer til Honfleur.

Dag 6

Krydstogtet nærmer sig sin afslutning, og nogle dejlige dage på Seinen er omme. Vi tager afsked med skibet og begynder hjemtur. Vi kører mod Tyskland til vores overnatningshotel og vi spiser middag på hotellet.

Dag 7

Vi ankommer til Danmark sidst på dagen.

Beskrivelse af skibet MS Botticelli ****:

Franskejede, moderne 4-stjernet flodkrydstogtskibe med plads til ca. 149 passagerer. MS Botticelli er renoveret i 2016 og det er et nydeligt 2-dækker skib. Øverste dæk med restaurant, lounge, bar og A-kahytter. Hoveddæk med B-kahytter. Alle kahytter har 2 separate senge eller 1 grand lit, bad og toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks. Trapper mellem etagerne (ingen elevator).

Forplejning om bord:

Helpension med morgenbuffet, frokost og aftenmenu.

Drikkevarer inkluderet - Skibets vin, øl og vand fra kl. 11.00-23.00

All inclusive om bord: Vin, øl, vand, sodavand og 1 kop kaffe til frokost og aften. I baren fra kl. 11-24 også alkohol, mousserende vine og hedvin (gælder ikke specialmærker og årgangsvine).

2 kahytskategorier:

A:  Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks.

B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

Posted in Busrejser, Frankrig, Krydstogter, Kulturejser and tagged , , , .