Festlig nytårstur til DR Koncerthuset

Søndag den 09. januar 2022
Pris per person fra kr. 1.345,-

Festlig nytårstur til DR Koncerthuset

På bare få år har DR Big Bandet etableret en festlig nytårstradition med koncerter og i år præsenteres der en række nordiske navne, som er bed til at sparke døren ind til 2022 med et brag af en nytårskoncert i Koncertsalen.

DR Big Band er så klar til at binde butterflyen og lade champagnepropperne springe sammen med den fænomenale amerikanske dirigent Dennis Mackrel og en perlerække af stærke stemmer fra den nordiske jazz- og croonerscene: Jimmy Jørgensen, Mads Mathias, Sinne Eeg og Isabella Lundgren.

Traditionen tro hylder vi helte og heltinder som Frank Sinatra, Count Basie og Ella Fitzgerald med et festfyrværkeri af de allerstørste evergreens fra bl.a. The Sands Hotel and Casino i Las Vegas i 1950erne og 1960erne.

Glæd dig til numre som ”Fly me to the Moon”, ”I´ve got you under my skin” og Come Fly with Me”. Skyd Nytåret i gang med alle de swingende evergreens du kan forestille dig som vil give en forrygende start på det nye år 2022.

GIBA Travel har reserveret rigtig gode pladser på ’Parterre’ til kl. 16.00, og ved ankomsten bydes der på et glas mousserende vi inkl. at par kanapeer

Efter forestillingen byder vi på en 2-retters menu inden vi kører tilbage til Fyn

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .