Cirkusrevyen på Bakken

Afrejse 16. august

2 dages busrejse - Pris fra kr. 2.895,-

Cirkusrevyen

Cirkusrevyen i 2024 byder på et stjernespækket hold af skuespillere: Merete Mærkedahl, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Niels Olsen og Silas Holst.

"Jeg er virkelig glad for det hold, vi har sammensat til revyen 2024. Det er meget erfarne skuespillere, som hver især kan noget helt særligt, der gør, at vi kan videreføre den fornyelse af revyen, vi har haft stor succes med i år. Vi var samlet for første gang forleden, og allerede dér var stemningen i top. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet med næste års Cirkusrevy", siger Joy-Maria Frederiksen, der i 2024 igen har kapelmester Joakim Pedersen ved sin side. Alle seks stjerner har stået på Cirkusrevyens scene før, men for Silas Holst bliver det første gang som skuespiller.

Dag 1
Efter opsamling kører vi mod Sjælland og midt på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel. Efter check-in kører vi til Bakken, hvor vi skal overvære årets brag af Cirkusrevy 2024. Forestillingen slutter ca. kl. 20.00, og inden forestillingen nyder vi en fælles middag på Restaurant Postgården, kendt fra ’Matador’-tv-serien. Middagen er inkl. 3 glas vin, som passer perfekt til menuen.

Efter revyen er der retur til vores hotel.

Dag 2
Efter morgenmaden pakker vi bussen og vi kører en kort byrundtur i København og bussen stopper ved Nyhavn, hvor der er mulighed for at udforske byen. Det kunne være en tur på Strøget, en sejltur på Københavns kanaler eller en tur Nyhavn og nyde en frokost på en af de mange caféer på havnen.

Midt på eftermiddagen forlader vi København og kører retur til vores hjembyer

Udgivet i Busrejser, Danmark og tagget , , , , .