Stærkt hold i Ulf Pilgaards sidste Cirkusrevy – EKSTRA

Søndag den 03. oktober

Pris per person: kr. 1.299,-

Stærkt hold i Ulf Pilgaards sidste Cirkusrevy

Cirkusrevyen vender tilbage i 2021 og her fejrer Ulf Pilgaard sin 40. sæson og samtidig bliver det hans sidste sæson. Det bliver et stort år med et 6-stjernet hold, som indtager scenen i teltet. Niels Olsen vender tilbage og som ny på holdet får vi Merete Mærkedahl, der bl.a. er kendt som stuepigen Otilia i tv-serien Badehotellet samt revyerne i Esbjerg og Hjørring. Og i 2018 modtog hun Talentprisen ved Revyernes Revy. Danmarks største revy har samlet et fantastisk hold, hvor vi fejrer Ulf Pilgaard sidste sæson. Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

"Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kunne gennemføre revyen i 2020, men jeg er meget glad for, at Ulf har sagt ja til at være med på holdet til 2021. Vi glæder os til at se alle de mange dejlige gæster igen i 2021 til et brag af en revysæson, når vi endelig kan mødes igen og fejre Ulf," siger instruktør Lisbet Dahl. "Det er et fantastisk hold, vi har sammensat i 2021 – med hele seks skuespillere! Sidste gang, vi havde seks spillere på scenen var i 1997.

Jeg glæder mig til at se, hvad holdet vil byde på næste år, hvor vi alle sammen virkelig har brug for en Cirkusrevy, der kigger tilbage på denne utrolige tid, vi alle går igennem lige nu," siger direktør Torben "Træsko" Pedersen. Vi nyder en sen to-retters frokost på Jernbanerestauranten inden vi overværer årets brag af Cirkusrevy.

Efter forestillingen kører vi retur til Fyn. Revyforestillingerne starter kl. 16.00 og varer ca. 2½ time. Afgang fra Bakken ca. kl. 18.45

Posted in Danmark, Endags-ture, Nyheder and tagged , , .