Charlie og Chokoladefabrikken

Søndag den 20. februar 2022
Pris pr. person fra kr. 1.155,-

Charlie og Chokoladefabrikken

Glæd dig til en fortryllende godtepose, når musicalversionen af Roald Dahls magiske bog Charlie og Chokoladefabrikken lander på Østre Gasværk Teater i 2022. En fortælling, der er kendt fra både West End og Broadway og fra Tim Burtons film fra 2005 med Johnny Depp i hovedrollen og som er danskernes mest sete film på Netflix.

Den fattige dreng Charlie med det uspolerede barnesind vinder med sin guldbillet en dag på slikkongen Willy Wonkas chokoladefabrik – et magisk, sært og syret sted, hvor sukkerstænger vokser mellem brusende chokoladevandfald og en hær af dansende og syngende Oompa-Loompaer koger knas og stads i lange baner.

Wonka er mystisk og utilregnelig, på én gang sjov og farlig. Han har sin plan med Charlies besøg på fabrikken. I løbet af den vilde dag bliver der byttet rundt på, hvem der er børn, og hvem der er voksne. Det er også med besøget på Wonkas forunderlige slaraffenland af en chokoladefabrik, at den uskyldige Charlie med det rene hjerte kommer til at stå midt i en kamp imellem det gode og det onde.

Charlie & Chokoladefabrikken er et velsmagende eventyr og en politisk ukorrekt hyldest til magien og fantasien. En tempofyldt og gakket musical med et spraglet musikunivers, der spænder fra old school Broadway over soul, pop og rock, til militærmarch og tyrolersang.

På vej til København nyder vi vores sandwich. Musicalen begynder kl. 14.00 og dørene åbnes kl. 13.30. Efter forestillingen kører vi retur til Fyn og vi nyder kaffe og kage i bussen.

Posted in Danmark, Endags-ture, Inspiration and tagged , , .