Mercedes-fabrikken i Bremen

Afrejse 16. oktober

2 dages busrejse - pris pr. pers. fra 1.995,-

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Turen byder også på en guided rundtur i den gamle bydel i Bremen.

Dag 1

Efter opsamling kører vi over grænsen. Ved ankomsten til Bremen kører vi direkte til Mercedes fabrikken, hvor vi kommer bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik. Vi får et kig bag kulisserne på en af ​​de mest moderne bilfabrikker i verden for at overvære produktionen af ​​coupéerne/cabriolet, GLC terrængående køretøjer og EQE elektriske køretøjer.

Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere. Mercedes-fabrikken i Bremen er en af ​​de største lokationer i Mercedes-Benz Group AG og rundvisningen er til fods, hvor vi vil se fremstillingen af karrosseriet og den endelige samling af en af ​​serierne.

Efter et spændende besøg på Mercedes-fabrikken, kører vi til vores hotel. Efter tjek-in er der fælles middag.

Dag 2

Efter morgenmaden kører vi ind byen og tager vi på en guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400 -1500-tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum.

Efter lidt tid på egen hånd, kører vi retur til Danmark.

Hvis tiden tillader det, før vi holdet ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer.

Udgivet i Busrejser, Kulturejser, Tyskland og tagget , , , , , , , , .