Mercedes-fabrikken i Bremen

Afrejse 08. oktober
2 dages busrejse - Pris pr. person fra kr. 1.995,-

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Vi kommer tæt på, hvordan storproducenten producerer deres unikke, verdenskendte biler. Desuden byder turen byder også på en guidet rundtur i den gamle bydel i Bremen, hvor vi ser den høje Rolandstatue og den smukke gamle bymidte.

Dag 1
Efter opsamling kører vi over grænsen. Ved ankomsten til Bremen kører vi direkte til byen og tager vi på en guidet rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400 -1500-tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum.

Efter en dejlig oplevelse kører vi til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Fælles middag

Dag 2

Efter morgenmaden kører vi direkte til Mercedes fabrikken, hvor vi kommer bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik. Vi får et kig bag kulisserne på en af ​​de mest moderne bilfabrikker i verden for at overvære produktionen af ​​coupéerne/cabriolet, GLC terrængående køretøjer og EQE elektriske køretøjer.

Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere. Mercedes-fabrikken i Bremen er en af ​​de største lokationer i Mercedes-Benz Group AG og rundvisningen er til fods, hvor vi vil se fremstillingen af karrosseriet og den endelige samling af en af ​​serierne.

Efter et spændende besøg på Mercedes-fabrikken, kører vi retur til Danmark.

Hvis tiden tillader det, før vi holdet ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer.

Udgivet i Busrejser, Kulturejser, Tyskland og tagget , , , , , , , , , .