Mercedes-fabrikken i Bremen

Afrejse den 24. september
2 dages busrejse - pris pr. pers. fra 2.495,-

Mercedes og Klimahaus i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Vi kommer tæt på, hvordan storproducenten producerer deres unikke, verdenskendte biler. Desuden byder turen byder også på en guidet rundtur i den gamle bydel i Bremen, hvor vi ser den høje Roland-statue samt en rejse rundt om Jorden, når vi besøger Klimahaus i Bremerhaven.

Dag 1
Efter opsamling kører vi over grænsen. Vi nærmer os Bremerhaven, hvor vi starter med at besøge Klimahaus, hvor vi taget på en rejse rundt om Jorden. På vores rundrejse i Klimahaus går vi gennem Alperne, ned i græshøjde på Sardinien, en tur gennem ørkenens tørre varme og selvfølgelig en tur i den fugtige regnskov med over 30 grader. Antarktis er også på rejsen og her går vi over isen i minus seks grader. Klimahaus har fokus på klimazoner og vejrfænomener og vi følger rejsen rundt om jorden langs den 8. breddegrad.

Efter dagens oplevelser kører vi til Bremen og til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Fælles middag

Dag 2

Efter morgenmaden kører vi direkte til Mercedes fabrikken, hvor vi kommer bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik. Vi får et kig bag kulisserne på en af ​​de mest moderne bilfabrikker i verden for at overvære produktionen af ​​coupéerne/cabriolet, GLC terrængående køretøjer og EQE elektriske køretøjer.

Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere. Mercedes-fabrikken i Bremen er en af ​​de største lokationer i Mercedes-Benz Group AG og rundvisningen er til fods, hvor vi vil se fremstillingen af karrosseriet og den endelige samling af en af ​​serierne.

Efter et spændende besøg på Mercedes-fabrikken, kører vi retur til Danmark.

Hvis tiden tillader det, før vi holdet ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer.

Hvis tiden tillader det, før vi holdet ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer.

Udgivet i Busrejser, Tyskland og tagget , , , , , , , , , .