Besøg ARoS og Århus musikhus

Torsdag den 28. oktober
Pris per. person fra kr. 879,-

Besøg ARoS og Århus musikhus

Her er chancen for at besøge ARoS Kunstmuseum, der med sine 20.700 kvadratmeter og 10 etager er det et af Nordeuropas største kunstmuseer. På museet findes kunst fra den danske guldalder over dansk modernisme til international nutidskunst. Museet har forskellige særudstillinger og vi får mulighed for at se den fantastisk udstilling med Sif Itona Westerberg. Udstillingen omhandler det store skifte, der er sket de seneste år, hvor den menneskelige påvirkning af naturen er accelereret og klimakatastrofen synes at lure i horisonten. Hendes kunst udfolder de problematikker, der udspiller sig i en tidsalder, hvor grænserne mellem teknologi, menneske og natur synes at være eroderede.

Samtidig får vi mulighed for at se Turner med ’Sun is God’. ARoS har nemlig fået en exceptionel mulighed for at vise en omfangsrig udstilling med den verdens­berømte britiske maler Joseph Mallord William Turner (1775-1851). Udstillingen, som produceres i samarbejde med Tate, viser hvordan Turner mestrede at skildre lysets og mørkets kraft, de atmosfæriske fænomener, solen, månen og skyerne samt de overmægtige naturkræfter med enestående præcision og udtryksfuldhed.

Ved ankomsten til Århus starter vores dag med en tur i den i den kunstneriske verden med det besøg på Nordens største musikhus, - Århus Musikhus. Her kommer vi bag scenen og ser, hvor magien og kreativiteten blomstrer. Det er her mange af de store navne, som Ray Charles, Bob Dylan og mange flere har optrådt.

Efter fælles frokost fortsætter vi til kunstmuseet Aros og her er eftermiddagen til oplevelser af de forskellige udstillinger på egen hånd.

Efter dagens oplevelser kører vi retur til Fyn.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , , , , , .