André Rieu koncerti København

André Rieu UDSOLGT

Torsdag den 13. juni

Pris pr. person fra 1.895 kr. - 2.095 kr.

Oplev André Rieu i Royal Arena

Vi gentager succesen med en storslået koncert med Andrè Rieu ”The King of Waltz”, når han gæster København, som bliver endnu et brag af et show. En kombination af verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier samt et utallige af overraskelser og humoristiskes indslag gør André Rieu til en af de mest populære musikere i nyere tid.

André Rieu vender, i 2024, tilbage Danmark med sit Johan Strauss Orkester, hvor vi skal opleve en dejlig aften når han lægger vejen forbi den nye arena, Royal Arena, i København.

Her kan vi endnu engang glæde os til en spektakulær oplevelse, når scenen fyldes med den humoristiske og farverige optræden, der kendetegner den klassiske musiker.

Vi får mulighed for at nyde ”second Waltz” & An der schönen blauen donau”, blandt mange andre. Denne oplevelse er helt unik og intens, og det vil få tårerne frem hos de fleste. I mange år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder: Med mere end 600.000 tilskuere om året, er André Rieus koncertturnéer ofte at finde på Billboard’s Top 25 Tours - sammen med blandt andre Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus og Elton John.

Koncerten begynder kl. 19.30 og vi forventer at køre retur ca. kl. 22.00, hvorefter der vil være kaffe og kage på hjemturen.

Udgivet i Danmark, Endags-ture, Koncert – opera og tagget , , , , , , , , , , .