Oplev André Rieu i Maastricht

Afrejse den 09. juli

4 dages busrejse - pris fra 4.995 kr  - 5.495 kr

Oplev André Rieu i Maastricht

Oplev den verdensberømte André Rieu og hans Johann Strauss Orkester på denne fantastiske busrejse til Maastricht, hvor koncerten finde sted på én af de meste romantiske pladser, Vrijthof, som omdannes til en kæmpe Open Air koncert. Dette er André Rieu’s 18. sæson i sin hjemby. Der er lagt op til en uforglemmelig aften, der understreger, hvorfor André Rieu gennem mange år er blevet anset for at være én af verdens mest populære og talentfulde kunstnere. Oplev stemningen som man ser den i fjernsynet og nyd ”Second Waltz” & ”An der schönen blauen donau” under åben himmel. Dette er og bliver en oplevelse for livet.

Dag 1
Der er tidlig afgang med bus først på morgenen og med passende pauser undervejs, ankommer vi til hotellet sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores hotel i Valkenburg og kun 12 km fra Maastricht. Fælles middag.

Dag 2

Efter en dejlig morgenbuffet, kører vi til Maastricht, André Rieu fødeby, som ligger flot ved floden Maas. Vi tager en gåtur gennem det historiske centrum og måske en tur forbi hans nuværende hjem samt hans barndomshjem. Inden vi forlader byen, kommer vi forbi den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten. Der bliver tid på egen hånd inden vi kører tilbage til hotellet. Fælles middag.

Dag 3

Vi tager på byrundtur i vores værtsby Valkenburg, og der er mulighed for at se borgruinen, hvor der er en betagende udsigt over det smukke landskab og samtidig bliver der tid på egen hånd i den hyggelige bymidte.

Vi spiser tidlig middag inden vi kører til Maastricht for at opleve turens højdepunkt: André Rieu på hjemmebane. Den betagende koncert begynder kl. 21.00 ved Vrijthofpladsen, som bliver rammerne for en vidunderlig aften under åben himmel i selskab med den bjergtagende kunstner André Rieu, berømte gæstekunstnere og et fascinerende lysshow. Koncerten varer ca. 2½ time og efter en fantastisk oplevelse kører bussen os tilbage til hotellet.

Dag 4

Efter en dejlig koncertoplevelse, kører vi tilbage til Danmark. Hvis tiden tillader det, gør vi stop ved grænsen inden vi fortsætter til vores hjemby.

 

Diverse informationer

Der tages forbehold for trykfejl samt ændring i program.

Udgivet i Busrejser, Holland, Koncert – opera, Kulturejser, Storbyer og tagget , , , , , , , .