Vinmesse i Verona

Afrejse den 06. april
4 dages flyrejse - Pris fra kr. 5.195,-

Vinmesse i Verona – vin, gastronomi og kultur

Italiens største vinmesse i Verona er et fantastisks sted at smage sig igennem et væld af landets mangfoldighed af vine og derudover adskillige gourmetoplevelser. Vinmessen besøges af mere end 150.000 vinfolk fra hele verden, så vi smager på vin og lækkerier og får indblik i vinens verden blandt verdens største elskere af sanselige smagsoplevelser.

Under opholdet bor vi i den lille by Torri del Benaco VR, Italien ved Gardasøens sydbred, hvor vi oplever en hyggelig italiensk atmosfære ved livlige tavernaerne om aftenen.

Vi får også tid til besøg på en vingård i Franciacorta og i Valpolicella, hvor vi får en vinsmagning samt lækre lokale smagsoplevelser på nogle af italienernes foretrukne spisesteder.

 Dag 1
Afgang med Ryanair først på eftermiddagen og vi lander i Milano Bergamo få timer senere. Ved ankomsten venter en bus og vi kører direkte til Gardasøen, hvor vi besøger vingård i Franciacorte-området, hvor der produceres Italiens bedste mousserende vine. Området fik sin DOC i 1967 og i alt må 20 byer fremstille Franciacorta- mousserende vin.

Vi smager på herlighederne inden afgang til hotellet. Efter uddeling af værelserne, spiser vi fælles middag på hotellet.

Dag 2
Vi starter dagen med at besøge Verona, hvor der bliver tid til at nyde centrum med alle dens aktiviteter omkring Vinitaly-messen. Frokost på egen hånd.

Først på eftermiddagen kører vi til Valpolicella-bakkerne, til den lille by Fumane. Her skal vi besøge en af de historiske vinkældre, som i dag er opkøbt og moderniseret af en lokal familie, det har den rette ’PASSIONE’.

Vi smager naturligvis på de dejlige vine, både Ripasso og Amaraone og herfra kører vi videre til dagens oplevelser.

Vi ankommer til vinbyen ved Gardasøen, Vardolino, og her bliver tid til at kigge lidt på byen inden vi spiser middag på en af de lokale restauranter i Cisano-bugten. Herfra kan man rigtig nyde udsigten til Gardasøen.

Dag 3
Rejses højdepunkt er vinmessen VINITALY 2019, hvor vi bruger en hel dag på at gå på opdagelse i vinens mangfoldige univers med spændende stande i de mange haller. Her serveres vin, olie, eddike, grappa og diverse lækre delikatesser fra hele det italienske territorium. Vi er tilbage til vores hotel sidste på dagen, middag på egen hånd.

Dag 4
Vi tjekker ud efter morgenmaden og herefter er der afgang til lufthavnen.

Posted in Flyrejser, Italien, Nyheder, vinrejser, vinrejser and tagged , , .