Unik koncert med Keld og Hilda på Olsobåden

Afrejse den 29. september
3 dages busrejse - Pris pr. pers. fra kr. 2.995,-

Unik koncert med Keld og Hilda på Olsobåden

Kom med ombord til intim koncert med Danmarks mest populære danske topstjerner, som har optrådt til mange arrangementer i hele DK samt medvirket i Melodi Gran Prix i flere omgange.

Vi sejler fra København til Oslo og undervejs vil der være koncert og underholdning med den ikoniske musikalske duo Keld & Hilda. Samtidig vil vi nyde den dejlige middagsbuffet, hvor der er retter til enhver smag. Vi har valgt udvendig kahyt til alle, så vi kan se den smykke indsejling til Oslo og til København. Ved ankomsten til Oslo skal vi opleve nogle af byens mange højdepunkter inden vi igen går om bord på skibet og sejler retur til København.

Dag 1
Med afgang midt på formiddagen kører vi til København. Undervejs nyder vi vores medbragte sandwich og kører herefter til DFDS-Terminalen i København. Der er check-in ca. kl. 14.30, hvorefter der er tid til at blive installeret i vores kahytten inden vi bydes velkommen til et informationsmøde og kan nyde afsejlingen fra København.

Vi nyder en dejlig middagsbuffet og herefter er det turens højdepunkt, nemlig koncerten med Keld & Hilda Heick. Det bliver en aften fyldt med dans og musik, når de to går på scenen og spiller op til fest.

Dag 2
Vi nyder den smukke indsejling til Oslo fra vores kahyt. Og efter morgenmaden lægger skibet til kaj og vi tager med bus på en spændende byrundtur i den mere en 1.000 år gamle by. Vi hører historien om den norske hovedstad og undervejs oplever vi nogle af de arkitektoniske højdepunkter og spændende bygninger som bl.a. operaen, Fæstningen Ankerhus og Vigelandsparken.

Efter byrundturen bliver tid på egen hånd i Oslo, hvor der er mulighed for at spise frokost eller besøge nogle af byens butikker.

Skibet sejler igen kl. 16.30 og igen får vi mulighed for at nyde den smukke udsejling gennem Oslofjorden. Smukkere kan det næste ikke blive.

Om aftenen bydes vi på en 2-retters menu, og samtidig vil Keld & Hilda underholde med sang og snak under middag.

Dag 3
Mens vi spiser vores morgenmad, nyder vi indsejlingen til København og vi ankommer i havn ca. kl. 09.45. Herfra fortsætter vi vores tur i København og vi tager på en rundtur i vores hovedstad inden vi kører retur til Fyn.

Posted in Busrejser, Nyheder and tagged , , , , , , , .