To operaer i Verona – hotel ved Gardasøen

Søndag den 09. august
5 dages flyrejse - Pris fra. 6.495 kr.

To opera i Verona - under åben himmel

I den smukke sensommer skal vi tilbringe to hele aftenen i byens mere end 2000 år gammel antikke Opera og overvære under åben himmelopførelsen af to af Verdis operaer »Aida« og »Nabucco«. Fantastiske oplevelser, hvor vi skal høre de skønne toner og stemmer udmale operaernes altid voldsomt dramatiske historier om hjerte og smerte.

Men rejsen til Italien byder også på andre spændende oplevelser, bl.a. en udflugt til Gardasøen, den østligste af de italienske alpesøer og en togtur i parken Sigurta. Foruden de mange oplevelser, smager vi på nogle af områdets specialiteter, nemlig dejlige vine, når vi besøger en vingård i Valpolicella, hvor vi skal på en helt enestående rejse i vinens verden.

Dag 1
Ankomst til Milano midt på eftermiddagen. Herfra kører vi til den smukke by Sirmione, der ligger på en smuk landtange, som strækker sig ud i søen. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Cavaion, hvor vi indkvarteres på det trestjernede Hotel Romantik. Fælles middag.

Dag 2
Efter en fredelig formiddag og fælles frokost kører vi til Verona. Her møder vi vores danske lokalguide og vi tager på en spændende og anderledes spadseretur rundt i byen, hvor vi ser markedspladsen Piazza Erbe samt Julies balkon.

Byrundturen tager et par timer og herefter er resten af dagen til oplevelser på egen hånd inden aftens opera.
Aftenens forestilling er Verdi’s gennembrudsopera ’Nabucco’, Verdi’s tredje opera. Operaen omhandler jødernes skæbne, hvorledes de af kongen af Babylon blev angrebet, overvundet og efterfølgende tvunget i eksil.
For at få en god plads vil vi begive os tidligt af sted til arenaen, som åbner dørene for publikum kl. 19.30. Her vil vi nyde vores medbragte picnic-aftensmad, inden forestillingen begynder.

Operaforstillingen begynder kl. 21.00 og den romerske arena kan rumme mere end 20.000 tilskuere. Vi har unummererede pladser i arenaen og vi sidder direkte å de antikke stenbænke og uden ryglæn, så det vil være en god idé at tage en pude med. Vi vender hjem til hotellet opfyldt af aftenens musikalske oplevelse.

Dag 3
Midt på formiddagen kører vi til vindistriktet Valpolicella, hvor vi besøger en vingård, og smager på nogle af stedets vine bl.a. Amarone sammen med en let, lokal frokost.

Efter lidt afslapning på hotellet, begiver vi os mod Verona til aftenens forestilling.
Vi skal opleve et af Verdis berømte værker ’Aida’, der blev skrevet til åbningen af operahuset i Cairo og havde premiere juleaften 1871.
For at få en god plads vil vi begive os tidligt af sted til arenaen, som åbner dørene for publikum kl. 19.30. Her vil vi nyde vores medbragte picnic-aftensmad, inden forestillingen begynder.

Dag 4
Efter morgenmaden kører vi Sigurta parken, som ligger ved byen Peschiera. Parken er ikke mindre end 600.000 m2 og er et fantastisk område med smukke blomsterbede og dekorative planter. Vi kører en tur i parken med det lille hyggelige minitog og ser det kæmpestore egetræ samt den medicinske urtehave.

Vi slutter dagens oplevelser med en velfortjent italiensk middag på en lokal agritur, hvor produkterne fra egen stald, have og kælder bliver serveret i en uophørligt inden vi kører tilbage til vores

Dag 5
Formiddagen bruges til afslapning, en tur i poolen eller et besøg til Lazise eller Garda inden hjemrejsen. Vi spiser frokost på hotellet og herefter kører vi til lufthavnen med en masse musikoplevelser i bagagen.

Posted in Flyrejser, Inspiration, Italien, Opera, Operarejser and tagged , , , , , .