To operaer i Verona – UDSOLGT

Afrejse den 06. august
UDSOLGT

To opera i Verona - under åben himmel

I den smukke sensommer skal vi tilbringe to hele aftenen i byens mere end 2000 år gammel antikke Opera og overvære under åben himmelopførelsen af to af Verdis operaer »Aida« og »La Traviata«. Fantastiske oplevelser, hvor vi skal høre de skønne toner og stemmer udmale operaernes altid voldsomt dramatiske historier om hjerte og smerte.

Men rejsen byder også på andre spændende oplevelser, bl.a. en udflugt til Gardasøen,

den østligste af de italienske alpesøer og en dejlig panoramatur i Dolomitterne med et besøg i Bolzano. Foruden de mange oplevelser, smager vi på nogle af områdets specialiteter, nemlig dejlige vine, når vi besøger en vingård i Valpolicella, hvor vi skal på en helt enestående rejse i vinens verden.

Dag 1
Ankomst til Milano midt på eftermiddagen. Herfra kører vi til den smukke by Sirmione, der ligger på en smuk landtange, som strækker sig ud i søen. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Garda, hvor vi indkvarteres og slutter dagen med fælles middag.

Dag 2
Dagens udflugt går nordpå til bjergene mod Østrig, bedre kendt under navnet Dolomitterne. Her skal vi besøge Bolzano, hvor vi i centrum bl.a. ser Domkirken inden vi tager svævebanen over vinvejen til Det høje Balzano. Vi nyder en storslåede udsigt over byen og floden Isak, som løber fra nord til syd.

Vi slutter dagens oplevelser med en velfortjent italiensk middag på en lokal agritur, hvor produkterne fra egen stald, have og kælder bliver serveret i en uophørligt inden vi kører tilbage til vores hotel.

Dag 3
Efter en fredelig formiddag og fælles frokost kører vi til Verona. Her møder vi vores danske lokalguide og vi tager på en spændende og anderledes spadseretur rundt i byen, hvor vi ser markedspladsen Piazza Erbe samt Julies balkon.

Byrundturen tager et par timer og herefter er resten af dagen til oplevelser på egen hånd inden aftens opera.
Aftenens forestilling er Verdi’s elskede opera ’La Traviata’, hvor vi i befinder os i 20’erne i Paris. Operaen omhandler den letlevende kvinde Violetta, som forelsker sig i den unge Alfredo Germont, en romantisk tragedie baseret på en sand historie.
For at få en god plads vil vi begive os tidligt af sted til arenaen, som åbner dørene for publikum kl. 19.30. Operaforstillingen begynder kl. 21.00 og den romerske arena kan rumme mere end 20.000 tilskuere. Vi har unummererede pladser i arenaen og vi sidder direkte å de antikke stenbænke og uden ryglæn, så det vil være en god idé at tage en pude med. Vi vender hjem til hotellet opfyldt af aftenens musikalske oplevelse.

Dag 4
Midt på formiddagen kører vi til vindistriktet Valpolicella, hvor vi besøger en vingård, og smager på nogle af stedets vine bl.a. Amarone sammen med en let, lokal frokost.

Efter lidt afslapning på hotellet, begiver vi os mod Verona til aftenens forestilling.
Vi skal opleve et af Verdis berømte værker ’Aida’, der blev skrevet til åbningen af operahuset i Cairo og havde premiere juleaften 1871.
For at få en god plads vil vi begive os tidligt af sted til arenaen, som åbner dørene for publikum kl. 19.30. Her vil vi nyde under åben himmel den dejlige opera på de antikke stenbænke.

Dag 5
Formiddagen bruges til afslapning, inden vi kører vi til lufthavnen med en masse musikoplevelser i bagagen.

Posted in Flyrejser, Italien, Koncert – opera, Opera, Operarejser and tagged , , , , , .